Închide meniul

”Declarațiile au scopul să destabilizeze!” CFR Cluj îl pune la zid pe Gigi Becali. Patronul FCSB, ”taxat” după ce a anunțat că pregătește transferul lui Billel Omrani

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 februarie 2022, 14:44

”Declarațiile au scopul să destabilizeze!” CFR Cluj îl pune la zid pe Gigi Becali. Patronul FCSB, ”taxat” după ce a anunțat că pregătește transferul lui Billel Omrani

Gigi Becali, ajutor pentru refugiații din Ucraina

Profimedia

CFR Cluj îl pune la zid pe Gigi Becali

Marius Bilașco, directorul departamentului de scouting de la CFR Cluj, este de părere că Gigi Becali încearcă să destabilizeze campioana României prin declarațiile despre transferul lui Billel Omrani la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu văd posibilitatea ca el să plece, dar cred că în final va accepta oferta pe care clubul i-a făcut-o. Poate va fi îmbunătățită. El a fost foarte deschis cu noi în ceea ce am discutat. Se gândește și la viitorul lui, la faptul că poate câștiga mai mulți bani, și noi trebuie să înțelegem asta. Deocamdată pune în balanță și performanța sportivă, există un echilibru.

Teoretic, poate semna cu orice echipă, dar cred că nu va pleca. Ăsta este feelingul meu. Dacă există declarații, poate au un anumit scop, să destabilizeze! Ați văzut că în ultimul timp au existat constant aceste lucruri. E normal, suntem echipa de pe primul 1, care a dominat 4 ani campionatul din România. Trebuie să ne obișnuim cu aceste lucruri”, a declarat Marius Bilașco, potrivit gsp.ro.

Citește și:

Gigi Becali pregătește transferul lui Billel Omrani la FCSB

Gigi Becali a anunțat că poate oricând să-l aducă pe Billel Omrani la FCSB. Latifundiarul din Pipera așteaptă însă să-l vândă pe Florin Tănase înainte să le „fure” starul rivalilor de la CFR Cluj.

Mutarea lui Billel Omrani la FCSB depinde de transferul lui Florin Tănase. Gigi Becali vrea mai întâi să-și vândă căpitanul. În acest fel, ar scăpa și de cel mai mare salariu din lot. Tănase câștigă 30.000 de euro lunar la FCSB.

Reclamă

„Dacă îi plătești clauza lui Tănase, nu pot să îl țin. Îl dau pe el și îl iau pe Omrani. Eu pot să semnez cu Omrani oricând. Dacă îl vând pe Tănase, imediat îi dau lui Omrani 3 – 400 000 de euro la semnătură și gata. O să îi dau cât vrea și o să îl iau”, a spus Gigi Becali, potrivit sport.ro.

Billel Omrani, în ultimele 6 luni de contract cu CFR Cluj

Billel Omrani se află în ultimele șase luni de contract cu CFR Cluj și ar putea veni gratis la FCSB, la sfârșitul sezonului. Atacantul francez nu s-a înțeles până acum cu conducerea campioanei în privința prelungirii înțelegerii.

5 goluri în 19 meciuri de Liga 1 a înscris Billel Omrani pentru CFR Cluj în acest sezon de Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj îl pune la zid pe Gigi Becali
  • Patronul FCSB, ”taxat” după ce a anunțat că pregătește transferul lui Billel Omrani

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
22
apr.
23:27
EXCLUSIV„Trenul ar trebui să se mai oprească!” Ciprian Marica, avertisment pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl cere la EURO 2024!
22
apr.
23:10
„Normal că m-aș întoarce!” Dan Petrescu a cerut o revenire de senzație la CFR Cluj, iar jucătorul a reacționat imediat!
Vezi toate știrile
Citește și