Închide meniul
NEWS ALERT

Deian Sorescu a plecat în Polonia! Cât încasează Dinamo în urma transferului la Rakow

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 12:18 / Actualizat: 28 martie 2023, 22:10

Deian Sorescu a plecat în Polonia! Cât încasează Dinamo în urma transferului la Rakow

Deian Sorescu ar putea fi coleg cu Bogdan Racoviţan

Antena Sport

Deian Sorescu a plecat în Polonia! Deian Sorescu a zburat azi spre Polonia, unde va pune la punct ultimele detalii, înainte de a semna cu noul club, ce se află pe locul 3, în prima divizie. Dinamo va încasa 800.000 de euro și va rămâne cu un procent de 20% din următorul transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a plecat în Polonia! Iuliu Mureșan: Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow

Iuliu Mureșan a fost cel care a anunțat transferul jucătorului de 24 de ani, care a marcat 8 goluri în cele 20 de meciuri disputate pentru Dinamo, în toate competițiile.

”Am semnat actele de transfer ale lui Deian Sorescu la Rakow. Suma este cam destul de aproape de ceea ce ne dorim. Am avut două oferte, s-a concretizat această ofertă. Avem nevoie de bani, asta e clar.

Dacă Sorescu rata și acum transferul, nu știu cum ar fi evoluat. Păstrăm și un procent dintr-o viitoare vânzare, procentul este de 15%. Nu știu pe ce perioadă semnează, polonezii s-au înțeles și cu jucătorul, au putut să ia legătura”, a spus Iuliu Mureşan la digisport.ro.

Deian Sorescu, umilit de fanii lui Dinamo

Dumitru Dragomir s-a dezlănţuit pur şi simplu. Fostul şef al LPF a lansat o serie de atacuri dure la adresa fanilor lui Dinamo care l-au umilit pe Deian Sorescu la finalul meciului pierdut de către echipa din Ştefan cel Mare la Mioveni.

Reclamă

Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou la finalul meciului pierdut de către Dinamo etapa trecută la Mioveni. Aproape toate vocile din lumea fotbalului au pus la zid gestul fanilor echipei din Ştefan cel Mare la adresa fotbalistului.

„Fraților, niște demenți! Nu analfabeți, niște oameni fără pic de cultură sportivă. Chiar dacă joacă prost, ăla muncește, tu nu plătești nici biletul la meci! Te duci și-l dezbraci pe fotbalist?

Mă, eu dacă eram conducător la Ligă, suspendam 5 etape clubul Dinamo! Să se învețe minte. E lipsă de respect. Respectă omul, indiferent ce muncește și ce meserie are. Te duci să-i arunci tricoul pe jos tu, un derbedeu?! Sorescu? Dacă aș fi președinte la un club, l-aș face cel mai bun fundaș dreapta din țară. Are o forță în picioare și o plecare de pe loc formidabile și o capacitate de efort ieșită din comun”, a spus Dumitru Dragomir, despre momentul care a dus la ruptura dintre Dinamo și Sorescu.

Reclamă 4 / 0/3

La Dinamo din vara anului 2018, Deian Sorescu a jucat 134 de meciuri pentru echipa „alb-roşie”, în ambele competiţii interne, Liga 1 şi Cupa României, a marcat 29 de goluri şi a adunat 26 de pase decisive.

Sorescu, 24 de ani, are cinci selecţii la echipa naţională.

Recomandări
  • Deian Sorescu a plecat spre Polonia
  • Sorescu semnează cu Rakow

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar Vezi toate știrile
Citește și