Închide meniul

„Deian Sorescu ar fi titular şi în campionatul Angliei”. FCSB, pregătită să o lase pe Dinamo fără golgheter: „Dacă îl dă cu 500.000, Becali mâine îl cumpără!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 decembrie 2021, 9:40 / Actualizat: 11 decembrie 2021, 12:12

„Deian Sorescu ar fi titular şi în campionatul Angliei. FCSB, pregătită să o lase pe Dinamo fără golgheter: „Dacă îl dă cu 500.000, Becali mâine îl cumpără!

Scandal cât casa la Dinamo

Profimediaimages

  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  • Deian Sorescu ar putea fi transferat de FCSB

Dumitru Dragomir îl sfătuieşte pe patronul vicecampioanei să se aşeze la masa negocierilor pentru a-l lua pe Deian Sorescu. I-a transmis chiar să nu stea pe gânduri dacă va reuşi să reducă suma de transfer la o jumătate de milion de euro. Fostul preşedinte al LPF este sigur că îi va mări de zece ori cota jucătorului de 24 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, împins de la spate să îl transfere pe Deian Sorescu: „Îl va vinde cu 5 milioane de euro!”

Rednic îi dă afară pe toți. O să vedeți, face echipă. Dinamo e în comă profundă. Nu știu dacă medicamentația care le-o oferă chiar și Rednic este cea care să îi aducă la normal. Dar nu cred. Eu cred că Dinamo, poate prin măsurile pe care le ia acum Rednic, să dea rezultate, eu știu. Dar, altfel, nu au nicio șansă. Au un singur jucător de valoare. Unul singur, unul! Le dau eu 500 de mii de euro, dacă mi-l dau mie. Eu nu mă păcălesc la jucători.

Sorescu ar merge titular și în campionatul Angliei, dar numai pe un sigur post. Numai fundaș drept. Are capacitate de efort ieșită din comun, are viteză, are forță în picioare.

Reclamă

Dacă îl dă cu 500 de mii, Becali mâine îl cumpără. Dau eu 500 de mii și îl dau lui Becali și dacă nu îl vinde cu 5 milioane, să îmi ziceți ce vreți. Dar una e să îl vinzi acum de la Dinamo și alta e să îl vinzi de la FCSB„, a declarat Dumitru Dragomir pentru playsport.ro.

Citește și:

Reacţia lui Gigi Becali după ce Dinamo a hotărât să-l cedeze pe Deian Sorescu

Patronul roş-albaştrilor a avut o primă reacţie după ce a aflat că fanii ultimei clasate din Liga 1 sunt dispuşi să îl lase pe Sorescu să plece chiar şi la FCSB.

Reclamă

Stai să vorbesc şi eu cu Toni Petrea. Ce, au început transferurile? Stai să prindem peştele şi dup-aia punem tigaia pe foc. Stai să vină perioada de transferuri şi dup-aia discutăm.

E un jucător bun, dar nu vreau să vorbesc acum, ce rost are să vorbesc acum? E un jucător valoros, dacă nu era, nu îl voiam. Mai am şi meci cu ei, nu îmi trebuie mie belele pe cap”, a spus Gigi Becali, în exclusivitate pentru Antena Sport.

În această ediţie a Ligii 1, Deian Sorescu a înscris 7 goluri şi a oferit o pasă decisivă. Numai Jefte Bentancor şi Andrei Ivan au marcat de mai multe ori. Potrivit Transfermarkt, jucătorul lui Dinamo are o cotă de piaţă de 1.8 milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:01 FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se! 23:01 Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine” 22:16 VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte 22:15 Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024 21:50 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 21:37 VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor 21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB
Liga 1 • 12:09
Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu