Închide meniul

Deian Sorescu, blocat la Dinamo. „Nu știu de nicio ofertă, n-am discutat cu nimeni!” Ce a spus despre înfrângerea cu CS Mioveni

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 16 august 2021, 23:59 / Actualizat: 22 martie 2023, 19:41

Deian Sorescu, blocat la Dinamo. „Nu știu de nicio ofertă, n-am discutat cu nimeni! Ce a spus despre înfrângerea cu CS Mioveni

Ionel Ganea l-a făcut praf pe Deian Sorescu

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Deian Sorescu, blocat la Dinamo. Deian Sorescu a reacționat după ce Dumitru Dragomir a dezvăluit că un club din străinătate e gata să pună la bătaie 1,7 milioane de euro pentru transferul său. De asemenea, căpitanul „câinilor” s-a arătat dezamăgit după înfrângerea cu CS Mioveni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, blocat la Dinamo. Așa susține Dumitru Dragomir

Dumitru Dragomir a făcut anunţul în stilul său caracterstic, înainte să asiste la derby-ul de pe Arena Naţională dintre Rapid şi FCSB.

Știu că un jucător de la Dinamo va fi ofertat. În jur de 1,7 milioane de euro. Cred că a fost ofertat azi. Nu din Liga 1, puțin de afară. Cred că Dinamo îl va da, dar peste 2 milioane. Sorescu face șapte milioane, ascultați-mă ce vă zic”, a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal.

Deian Sorescu: „Nu știu de nicio ofertă!”

Cu toate că Dragomir este optimist cu privere la viitorul său, Sorescu a ieșit în față și a subliniat că nu a existat nicio ofertă pe numele său.

„Sunt sănătos, asta îmi doresc, avem multe meciuri, ăștia suntem. N-am discutat cu absolut nimeni, îi mulțumesc pentru cuvintele frumoase domnului Dragomir, dar eu nu știu de nicio ofertă„, a spus Deian Sorescu, după Dinamo – CS Mioveni 0-1.

Reclamă

Deian Sorescu a marcat de 5 ori în primele 5 etape și este golgheterul campionatului.

Deian Sorescu: „N-avem nicio scuză!”

Dinamo a fost învinsă, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, de nou-promovata CS Mioveni. „Câinii” au trimis doar trei șuturi pe poarta adversă.

„N-avem nicio scuză. Eram toți convinși că vom putea face un meci bun, dar am pierdut. Astăzi cei de la Mioveni s-au apărat foarte bine și m-au blocat. Golul lor a venit dintr-un moment mai norocos, am riscat și noi să înscriem, dar n-am putut.

Reclamă 4 / 0/3

Nu avem nicio scuză. La început ne simțeam bine când luam gol pentru că ne descătușam. Dar astăzi nu am reușit să le desfacem apărare. Este greu, avem un lot subțire, avem tineri talentati si foarte buni, dar avem nevoie și de jucători cu experiențe”, a mai spus Deian Sorescu.

În urma acestui rezultat, Dinamo rămâne pe locul 8, cu şase puncte, iar CS Mioveni urcă pe locul 10, cu acelaşi număr de puncte.

 

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și