Închide meniul

Deian Sorescu, criticat după debutul la FCSB: „Nu a reușit nicio centrare bună, mă așteptam la altceva!”

Reclamă

Sebastian Cristian Publicat: 23 ianuarie 2023, 17:32

Deian Sorescu, criticat după debutul la FCSB: Nu a reușit nicio centrare bună, mă așteptam la altceva!”

Deian Sorescu, criticat după debutul la FCSB

Deian Sorescu în tricoul FCSB / Hepta

Deian Sorescu a fost criticat după debutul la FCSB. Liviu Ganea, fostul atacant de la Dinamo, se aștepta la altceva din partea fundașului dreapta de la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu a debutat pentru vicecampioana României la Sibiu, în victoria roș-albaștrilor cu FC Hermannstadt, scor 1-0.

Deian Sorescu, criticat după debutul la FCSB: „Nu a reușit nicio centrare bună, mă așteptam la altceva!”

Fundașul lateral a fost însă schimbat la pauză, în locul său fiind introdus Valentin Crețu. Totuși, chiar dacă nu a fost impresionat de jocul lui Sorescu, Liviu Ganea nu consideră normală schimbarea efectuată la pauză.

„Dacă stăm să ne uităm, FCSB nu a avut ocazii atât de clare. Au încercat în anumite momente ale jocului să pună o anumită presiune, dar nu au reușit.

Mă uitam în prima repriză, Sorescu a avut 5-6 centrări în care nu a reușit să îl găsească pe Compagno sau alt coechipier. Eu, din perioada Dinamo, îl știam pe Sorescu că centrează foarte bine. Chiar avea niște execuții foarte bune de centrare și mai și marca. 

Reclamă

De asta m-a surprins ieri puțin, mă așteptam la altă precizie din partea lui. Chiar spuneau comentatorii: ‘Unde ești tu, Crețule?’. Dar cred că Sorescu mai are nevoie de puțin timp. Calitate are, dar la FCSB știm că răbdarea nu este un atu.

A fost schimbat, introdus Crețu. De obicei, astfel de schimbări nu prea se fac. Nu prea înlocuiești fundașul drepta, chiar dacă nu ți-a reușit o centrare bună.

Din punct de vedere al apărării, Deian s-a apărat bine. Că n-a reușit el pe faza ofensivă, așa cum se aștepta toată lumea, asta e altceva”, a spus Liviu Ganea, pentru sport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu: „Eu cred că e băiat deștept”

Basarab Panduru s-a amuzat copios când a auzit declarația lui Deian Sorescu. Adus de FCSB în această iarnă de la Rakow, Deian Sorescu este considerat soluția perfectă pentru postul de fundaș dreapta al roș-albaștrilor.

Unii oameni de fotbal nu cred însă că fotbalistul poate da randament în defensivă, el fiind mijlocaș lateral.

Chiar Deian Sorescu a declarat însă că îi place să joace fundaș dreapta, la finalul primului amical disputat de FCSB în Antalya. Basarab Panduru s-a amuzat copios pe seama răspunsului dat de fotbalist. Analistul TV crede că este doar o strategie, având în vedere că nu ar avea loc în echipă de la mijloc în sus.

„Îl place mai mult pe postul de fundaş? Eu cred că e băiat deştept, ştie că acolo poate să joace…(n.r. râde). Vrea să joace extremă dreaptă, dar după stă să se gândească că este al treilea pe postul ăla. Şi după aia se gandeşte la postul de fundaş dreapta. E băiat deştept”, a declarat Basarab Panduru pentru orangesport.ro.

Recomandări
  • Deian Sorescu, criticat după debutul la FCSB:

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și