Închide meniul

Deian Sorescu, aproape de FCSB? Gigi Becali ar fi câştigat lupta cu Craiova şi CFR

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 1 septembrie 2021, 13:38

Deian Sorescu, aproape de FCSB? Gigi Becali ar fi câştigat lupta cu Craiova şi CFR

Deian Sorescu

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Deian Sorescu e ca şi transferat la FCSB

Gigi Becali a dat lovitura pe piaţa transferurilor. Mutarea lui Deian Sorescu la FCSB e rezolvată 95%, scrie telekomsport.ro. Sursa citată scrie că gruparea roş-albastră le-a învins pe Universitatea Craiova şi campioana CFR Cluj în lupta pentru semnătura dinamovistului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Câinii” cer o sumă care se apropie de un milion de euro, iar Gigi Becali este singurul dispus să îndeplinească pretenţia financiară venită din Ştefan cel Mare.

Deian Sorescu a marcat de 5 ori în primele 7 etape și este golgheterul campionatului. Potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com, cota de piaţă a căpitanului lui Dinamo este de 1.4 milioane de euro. Acesta joacă la gruparea alb-roşie din 2018, când a venit gratis de la ASU Poli Timișoara.

Iuliu Mureşan a vorbit despre plecarea lui Deian Sorescu

Iuliu Mureşan a vorbit despre plecarea lui Deian Sorescu de la Dinamo. Anunţul a fost făcut în contextul în care clubul din Ştefan cel Mare nu mai are interdicţie la transferuri.

„Câinii” pot să îşi piardă căpitanul în această vară. Golgheterul Ligii 1 a fost ofertat de FCSB şi de Legia Varşovia.

Reclamă

„Cu Sorescu vom vedea, acum s-au schimbat multe. Acum avem altă perspectivă, gândim altfel strategia de mercato. Vrem să aducem jucătorii cât mai repede, pentru a avea cel puțin o săptămână de antrenamente înaintea meciului cu FCSB.

Vorbim de altă structură, este o mare victorie! Deja ne-am apucat de treabă. Vom veni cu vești bune și importante. Le mulțiumim pentru răbadare. Vom face un Dinamo mare”, a declarat Iuliu Mureşan la gsp.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și