Închide meniul
Foto

Deian Sorescu, în centrul atenției la amicalul lui Rakow, înainte de împrumutul la FCSB. Cum a apărut jucătorul dorit de Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2023, 18:41

Reclamă
Deian Sorescu, în centrul atenției la amicalul lui Rakow, înainte de împrumutul la FCSB. Cum a apărut jucătorul dorit de Gigi Becali

Deian Sorescu va fi împrumutat la FCSB

Deian Sorescu, la amicalul lui Rakow, înainte de împrumutul la FCSB / as.ro

Deian Sorescu a fost în centrul atenției la amicalul Rakow – Qarabag, disputat înainte ca împrumutul românului la FCSB să fie anunțat oficial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, fiind la un pas de FCSB, nu a fost inclus de Rakow în lotul pentru amicalul disputat vineri, la Antalya, împotriva azerilor de la Qarabag. Fostul dinamovist a venit însă la stadion, iar toate camerele au fost centrate pe el.

Deian Sorescu, în centrul atenției la meciul lui Rakow, înainte de împrumutul la FCSB

Sorescu a fost surprins în tribună. Fotbalistul de 25 de ani și-a ținut tot timpul gluga pe cap, dar nu a reușit să treacă neobservat. Sorescu a avut o atitudine relaxată pe tot parcursul meciului.

Fotbalistul dorit de Gigi Becali nu a oferit însă nicio declarație, dar a zâmbit de mai multe ori în fața camerelor. (VEZI ÎN GALERIA FOTO).

Fără Deian Sorescu, Rakow a învins-o cu 3-0 pe Qarabag. Următorul amical al polonezilor este chiar împotriva celor de la FCSB, pe 16 ianuarie.

Reclamă
Reclamă 4

Polonezii au anunțat cât o costă pe FCSB împrumutul lui Deian Sorescu

După ce, inițial, cele două cluburi nu s-au înțeles, impresarul Ioan Becali a anunțat, vineri, că FCSB și Rakow au ajuns la un acord, informație confirmată și de presa din Polonia. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

„Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor”, a fost anunțul făcut de Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Reclamă

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Transferul lui Deian Sorescu, la FCSB, îl ajută pe Edi Iordănescu

Florin Bratu, fostul antrenor al lui Dinamo, consideră că transferul lui Deian Sorescu la FCSB este de bun augur inclusiv pentru echipa națională, având în vedere că selecționerul Edi Iordănescu îl va putea urmări cu mai mare ușurință.

„Eu mă bucur pentru toți jucătorii care joacă la echipa de club și în perspectiva meciurilor echipei naționale. Acum, nu știu ce s-a întâmplat cu Deian în Polonia. Am văzut că a jucat destul de mult. Dar, la FCSB, poate va avea un plus de încredere, de importanță fotbalistică și continuitate în joc, în rezultate.

Sper ca această revenire în România să-l apropie mai mult de națională, pentru că, la nivel de națională, chiar avem nevoie de rezultate, de calificări. Și Deian este una dintre soluții”, a declarat Florin Bratu, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Se califică naţionala României în "sferturi" la EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:58

„Olanda nu e favorită!” Mihai Stoichiţă, euforic după ce România s-a calificat în optimi la EURO: „Mămăligarii au câştigat grupa”

10:45

VIDEOImagini pentru istorie cu bucuria jucătorilor României după calificarea în optimi la EURO 2024! Sărbătoare de pomină

10:40

Radu Drăguşin, inclus în echipa ideală a fazei grupelor EURO 2024! Performanţă remarcabilă a fundaşului român

10:02

Edi Iordănescu, mesaj de şapte cuvinte în miez de noapte! Reacţia selecţionerului după succesul istoric obţinut la EURO 2024

9:56

Coincidență incredibilă, după 30 de ani! Edi Iordănescu și Ianis Hagi pot scrie istorie, ca tații lor și Generația de Aur

9:43

„Prinţul român!” Ianis Hagi, cerut de urgenţă înapoi la Rangers, după calificarea istorică a României în optimi la EURO 2024

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 Foto„De Bruyne, Lukaku, pregătiţi-vă!” Sora lui Radu Drăguşin face senzaţie pe TikTok. Imagini virale cu Meira Drăguşin
Citește și