Închide meniul

Polonezii au anunțat cât o costă pe FCSB împrumutul lui Deian Sorescu. Câți bani va plăti Gigi Becali

Alexandru Ivan Publicat: 13 ianuarie 2023, 18:17

Reclamă
Polonezii au anunțat cât o costă pe FCSB împrumutul lui Deian Sorescu. Câți bani va plăti Gigi Becali

Polonezii au anunțat câți bani plătește Gigi Becali pentru transferul sub formă de împrumut al lui Deian Sorescu la FCSB

Deian Sorescu, în timpul unui meci pentru Rakow / Profimedia

Jurnaliștii din Polonia au anunțat câți bani plătește Gigi Becali pentru a-l aduce sub formă de împrumut pe Deian Sorescu la FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ce, inițial, cele două cluburi nu s-au înțeles, impresarul Ioan Becali a anunțat, vineri, că FCSB și Rakow au ajuns la un acord, informație confirmată și de presa din Polonia. Conform publicației weszlo.com, vicecampioana României va plăti 150.000 de euro pentru împrumutul pe 6 luni al fotbalistului de 25 de ani.

Polonezii au anunțat câți bani plătește Gigi Becali pentru transferul sub formă de împrumut al lui Deian Sorescu la FCSB

FCSB va avea clauză să-l transfere definitiv pe Sorescu la finalul sezonului, în schimbul sumei de un milion de euro, mai anunță sursa citată.

„Cluburile FCSB și Rakow s-au înțeles pentru transferul lui Deian Sorescu. Se așteaptă doar perfectarea actelor”, a fost anunțul făcut de Giovanni Becali, pentru fanatik.ro.

Deian Sorescu se află sub contract cu Rakow până în 2025. Mijlocașul român a ajuns în Polonia iarna trecută, când a fost cumpărat de la Dinamo, în schimbul a 700.000 de euro.

Reclamă

Deian Sorescu, criticat înainte de transferul la FCSB

Deian Sorescu a fost criticat înainte de transferul la FCSB. Gabi Balint susține că jucătorul de 25 de ani este inconstant și asta l-ar putea costa în relația cu Gigi Becali. Asta ținând cont că patronul roș-albaștrilor ține pe bancă și fotbaliști pe care plătește sume importante de bani.

„E foarte important să pornești cu dreptul la FCSB. Dacă nu, nu mai prinzi! Sorescu poate să joace în banda dreaptă, ar putea să facă un cuplu bun cu Cordea. Ca inter sau ca fundaș dreapta. FCSB are probleme pe banda dreaptă.

Ai șanse mai multe la FCSB dacă nu s-au dat bani pe tine. Sorescu nu prea e constant, dacă ne aducem aminte a avut meciuri bune, apoi a avut probleme la Dinamo. În Polonia, tot la fel, inconstanță”, a spus Gabi Balint, citat de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Mijlocaşul ofensiv e cotat la 1.5 milioane de euro şi a marcat două goluri pentru Rakow Czestochowa, în cele 19 meciuri disputate în toate competiţiile acestui sezon.

Peluza Nord, reacție fermă la anunțul că ex-dinamovistul Deian Sorescu ar putea ajunge la FCSB

Gheorghe Mustață, liderul galeriei FCSB-ului, susține că suporterii roș-albaștrilor l-ar primi cu brațele deschise pe Deian Sorescu, nefiind influențați de trecutul său dinamovist.

Totodată, Mustață este de părere că Deian Sorescu ar putea evolua pe postul de fundaș dreapta, la FCSB.

„Lasă să vină! E bine, dacă vine. Au mai fost în trecut discuții despre Deian Sorescu. Ce să facem acum? A înjurat-o vreodată pe Steaua (n.r. FCSB) el? Ciobotariu nu a fost dinamovist? Dacă venea la noi… a înjurat vreodată Steaua? Nu.

Omul a fost profesionist, și-a văzut de treaba lui. Stelea n-a jucat la Dinamo și după a venit la noi? Important este ceea ce credem noi, galeria. Suporterii de la tribuna 1 și 2 se vor bucura când vor vedea că joacă fotbal. Asta ne interesează pe noi! Pe noi ne interesează să-și facă meseria. Să vină Sorescu, că e profesionist.

Sorescu poate să joace și fundaș dreapta. Cine joacă fotbal, ăla să stea în teren. Acum, nu știm ce se întâmplă cu Olaru, că, din discuții, am văzut că și Olaru este pus să plece”, a declarat Gheorghe Mustață, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga Balonul de Aur 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:40 VIDEODoncaster – Crewe 0-2 (3-6 d.l.d), în AntenaPLAY. Dramatism în play-off-ul de promovare în League One. Crewe va juca pe Wembley 10
mai
23:43
Suedia – SUA 5-2 și Cehia – Finlanda 1-0, în AntenaPLAY! Rezultatele zilei de la Campionatul Mondial de hochei
10
mai
23:32
VIDEOBari – Brescia 2-0 și Sudtirol – Palermo 0-1, în AntenaPLAY. Pușcaș, la barajul de menținere în Serie B. Clasamentul final
10
mai
23:27
VIDEOImagini incredibile cu Novak Djokovic, la Roma! Sârbul a fost lovit în cap şi s-a prăbuşit la pământ. Ce s-a întâmplat
10
mai
23:04
„De ce antrenor are nevoie Rapid?” Bogdan Lobonţ, reacţie sinceră după Sepsi – Rapid 3-2. Ce a spus despre Mircea Lucescu
10
mai
22:25
Sepsi – Rapid 3-2. Un nou meci de coşmar pentru giuleşteni, care sunt „condamnaţi” la ultimul loc din play-off!
10
mai
22:24
FotoMesajul primit de Mihai Neşu, la 13 ani după accidentul cumplit care l-a imobilizat în scaun cu rotile: „Va juca pentru Dumnezeu”
10
mai
22:00
Yokohama – Al Ain, 13:00, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Manşa tur a finalei Ligii Campionilor Asiei
10
mai
21:55
Modul emoţionant prin care Ligue 1 şi-a luat rămas-bun de la Kylian Mbappe! Imagine fabuloasă cu starul care se desparte de PSG
10
mai
21:44
Kylian Mbappe se poate despărți cu un trofeu de PSG! Finala Cupei Franței e LIVE în AntenaPLAY, pe 25 mai
Vezi toate știrile
Citește și