Închide meniul

Deian Sorescu, pe picior de plecare de la Dinamo. „Are o hârtie de la club”. Suma în schimbul căreia poate semna chiar și cu FCSB

Iulian Focșăneanu Publicat: 22 iulie 2021, 11:56

Deian Sorescu, pe picior de plecare de la Dinamo. „Are o hârtie de la club. Suma în schimbul căreia poate semna chiar și cu FCSB

Dinamo - Academica Clinceni

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

  • Dinamo i-a fixat prețul lui Deian Sorescu
  • Fundașul „câinilor” a înscris un hat-trick cu FC Voluntari

Sorescu poate scăpa de problemele cu care se confruntă la clubul care a intrat în insolvență. A primit din partea conducerii o hârtie prin care se poate transfera la orice echipă care îl dorește.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, pe picior de plecare de la Dinamo

Dacă inițial s-a vehiculat că alb-roșiii îl lasă să se transfere în momentul în care primesc milion de euro, Victor Becali a dezvăluit că suma este mai mică. „Câinii” au nevoie de bani și și-au redus pretențiile financiare.

A întrebat cineva despre Sorescu şi avea hârtie de la club de 800.000 de euro. Preţul e ăla… Unul oferă şi altul acceptă sau nu. Ce ţi se pare aşa? Unde a fost Dinamo, pe ce loc a fost până acum? El merită şi în naţională acum”, a declarat Victor Becali, la Telekom Sport.

Reclamă

Deian Sorescu este dorit de o echipă din Ungaria, dar le-a atras atenția chiar și rivalilor de la FCSB. Gigi Becali și Mihai Stoica l-au lăudat public pe jucătorul lui Dinamo.

Părerea mea este că pe Sorescu orice echipă l-ar dori. E valoros. Marchează goluri din postura de fundaș dreapta, e în locul atacantului. Nu am cum să fac ofertă pentru el pentru că avem fundaș dreapta, nu are rost. Am un fundaș dreapta pe care am nevoie să iau milioane de euro” a declarat Gigi Becali la Pro X.

Reclamă

Cotat la 1 milion de euro pe site-urile de specialitate, Sorescu are cifre excelente în sezonul recent încheiat. Acesta a marcat 9 goluri şi a oferit 10 pase decisive, în toate competiţiile pentru Dinamo, în 42 de meciuri.

Dinamo i-a stabilit prețul lui Deian Sorescu, după hattrick-ul cu FC Voluntari

„Bombardierul” Deian Sorescu a făcut meciul vieții împotriva lui FC Voluntari, în prima etapă a noului sezon din Liga 1. A înscris cu două șuturi de la distanță și o fază individuală în care a depășit trei adversari.

„Câinii” sunt entuziasmați de evoluția lui Sorescu. Iuliu Mureșan e optimist că poate obține până la un milion de euro de pe urmele „perlei” dinamoviștilor.

Reclamă 4 / 0/3

Sorescu trebuie remarcat pentru că a dat trei goluri. Știam că sunt trei-patru jucători care pot rezolva meciul, primul este Sorescu. Prețul lui Sorescu o să fie 1 milion de euro, dacă mai dă trei-patru goluri”, a declarat Iuliu Mureșan, după Dinamo – FC Voluntari 3-2.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:01 Gică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai” 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare 11:12 NEWS ALERTS-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider 10:58 FotoUn milionar român a răbufnit şi a anunţat că e gata să facă un gest extrem: „Asta nu înseamnă că nu îmi iubesc ţara!” 10:50 FotoEndrick a reușit o performanță de senzaţie în numai 7 zile. Starul de 17 ani, aşteptat la Real Madrid, este de neoprit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul!
Liga 1 • 28 mart., 23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!