Închide meniul

EXCLUSIV | Deian Sorescu poate ajunge la FCSB pentru un milion de euro! „Înseamnă că nu mai sunt dorit sau poate sunt dorit în altă parte”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 mai 2021, 15:58

EXCLUSIV | Deian Sorescu poate ajunge la FCSB pentru un milion de euro! „Înseamnă că nu mai sunt dorit sau poate sunt dorit în altă parte

Hepta

Deian Sorescu poate ajunge la FCSB

„Nu ştiu, mi-ar fi greu, sunt căpitanul lui Dinamo şi mi-ar fi greu să mă duc la altă echipă. Am primit acea foaie şi dacă cineva va achita acea clauza chiar şi din România, înseamnă că nu mai sunt dorit sau poate sunt dorit în altă parte”, a spus Sorescu, în exclusivitate pentru AntenaSport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu poate ajunge la FCSB pentru un milion de euro!

Aşa cum a anunţat şi în ultima perioadă, clubul din Ştefan cel Mare l-a scos pe tarabă pe Sorescu, pentru un milion de euro. 8 goluri şi 10 pase decisive şi-a trecut în cont mijlocaşul de 23 de ani, în toate competiţiile acestui sezon.

Sorescu acuză desele schimbări de jucători şi antrenori din Ştefan cel Mare şi îi acuză pe oamenii lui Cortacero. „M-am obişnuit să se schimbe la fiecare perioadă de transferuri mai mult de 10 jucători, aşa că vom vedea ce va fi. Această salvare e ca şi un campionat câştigat pentru noi”.

Mihai Stoica e fanul lui Deian Sorescu

Mihai Stoica a dezvăluit că îl urmărea încă din perioada în care îmbrăca tricoul celor de la ASU Poli Timişoara, în Liga 2.

„Deian Sorescu e semnat cu Dinamo, e foarte greu de adus, și mie îmi place foarte mult Deian Sorescu. Îmi pare rău că n-am știut, eu îl urmăream și îl vedeam jucând în Liga 2 doar atacant, și nu știam că poate juca și fundaș lateral”, a spus Mihai Stoica.

Reclamă

Deian Sorescu este cotat la 1 milion de euro. El mai are contract cu Dinamo până în 2023. Nicolae a precizat însă că Sorescu, în cazul în care va pleca de la Dinamo, o va face doar în străinătate. „Deian are calitate să meargă în străinătate, să urmeze o carieră mult mai sus. Trebuie să plece din campionatul românesc! Asta e clar”, a spus Marius Niculae la TV Telekom Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 0-0. Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” 19:03 „Era băgat în combinații!” Adrian Porumboiu a dat de pământ cu Istvan Kovacs! Fostul patron a lansat acuzații incredibile 18:47 David Popovici a câștigat medalia de aur la proba de 200m liber, de la Campionatul Național de înot în bazin de 50m 18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită Vezi toate știrile
Citește și