Închide meniul

Denis Alibec a rămas la mâna lui Ioan Niculae. "El are ultimul cuvânt. Eu nu sunt cu capul aici"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 august 2020, 20:08 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:49

Denis Alibec a rămas la mâna lui Ioan Niculae. "El are ultimul cuvânt. Eu nu sunt cu capul aici"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Denis Alibec poate pleca de la Astra

Alibec aşteaptă acum decizia lui Ioan Niculae. El are oferte de la Gaziantep şi Samsunspor. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Două oferte pentru Denis Alibec 

"Nu oprea am capul aici, am făcut tot posibilul să mă concentrez. Am avut ocazii, dar nu mi-au ieşit. Eu ştiu la fel de multe ca voi. Sunt în discuţii cu mai multe echipe. 

Ultimul cuvânt îl spune domnul Niculae. Am vorbit cu dânsul. Eu vreau doar să plec. Cred că s-a încheiat un capitol la Astra. Am vorbit acum cu domnul Niculae şi a zis că se mai gândeşte zilele astea şi vom vedea", a spus Alibec, după meciul cu FCSB. 

Chiar dacă, iniţial, s-a vorbit intens despre o plecare la Gaziantep, se pare că Alibec va ajunge la Samsunspor, acolo unde ar primi salariu mai mare decât la echipa lui Marius Şumudică. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și