Închide meniul

Denis Alibec îl poate lăsa cu ochii în soare pe Şumudică. Atacantul Astrei, aproape de un transfer în Ungaria. "Pare a fi o mutare bună"

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 21:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Reclamă
Denis Alibec îl poate lăsa cu ochii în soare pe Şumudică. Atacantul Astrei, aproape de un transfer în Ungaria. "Pare a fi o mutare bună"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Alibec, în negocieri avansate cu Ferencvaros

Alibec este în negocieri cu campioana Ungariei, care tocmai a produs surpriza în Champions League. A eliminat-o pe Dinamo Zagreb, scor 2-1, şi este la un pas de faza grupelor. Trebuie să o elimine şi pe Molde pentru a-şi îndeplini obiectivul şi a primi milioanele de euro de la UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, dorit de Ferencvaros

Denis Alibec este aproape de a intra în ultimele şase luni de contract. Conform Look Sport, jucătorul Astrei este atras de mirajul Ligii Campionilor şi e dispus să accepte oferta maghiarilor. Cosmin Contra a comentat posibilul transfer.

"Este clar, depinde ce îşi doreşte el. Ar juca în play-off-ul Champions League, într-o cupă europeană si probabil de aia a fost făcută această ofertă. Am vazut surpriza făcută de Ferencvaros şi probabil că îşi doreşte să joace în grupele Ligii. Pare a fi o mutare bună", a declarat antrenorul lui Dinamo.

De altfel, Bogdan Andone i-a transmis un ultimatum lui Denis Alibec. Tehnicianul Astrei îşi doreşte ca golgheterul giurgiuvenilor să îşi decidă cât mai repede viitorul.

Denis își dorește foarte mult să marcheze la fiecare meci. Trebuie să rămână concentrat. Dacă își dorește să plece, să își rezolve situația, e păcat de calitatea lui fotbalistică. Dacă n-are continuitate, nici la echipa națională nu va avea evoluțiile dorite.

Reclamă
Reclamă 4

Să se liniștească, să se găsească o soluție. Să fie cu capul aici și să aibă realizări și goluri, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului cu CFR Cluj.

Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40 27 iul.

Nadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35 27 iul.

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33 27 iul.

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22 27 iul.

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06 27 iul.

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și