Închide meniul

Denis Alibec îl poate lăsa cu ochii în soare pe Şumudică. Atacantul Astrei, aproape de un transfer în Ungaria. "Pare a fi o mutare bună"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 septembrie 2020, 21:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Denis Alibec îl poate lăsa cu ochii în soare pe Şumudică. Atacantul Astrei, aproape de un transfer în Ungaria. "Pare a fi o mutare bună"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Denis Alibec, în negocieri avansate cu Ferencvaros

Alibec este în negocieri cu campioana Ungariei, care tocmai a produs surpriza în Champions League. A eliminat-o pe Dinamo Zagreb, scor 2-1, şi este la un pas de faza grupelor. Trebuie să o elimine şi pe Molde pentru a-şi îndeplini obiectivul şi a primi milioanele de euro de la UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, dorit de Ferencvaros

Denis Alibec este aproape de a intra în ultimele şase luni de contract. Conform Look Sport, jucătorul Astrei este atras de mirajul Ligii Campionilor şi e dispus să accepte oferta maghiarilor. Cosmin Contra a comentat posibilul transfer.

"Este clar, depinde ce îşi doreşte el. Ar juca în play-off-ul Champions League, într-o cupă europeană si probabil de aia a fost făcută această ofertă. Am vazut surpriza făcută de Ferencvaros şi probabil că îşi doreşte să joace în grupele Ligii. Pare a fi o mutare bună", a declarat antrenorul lui Dinamo.

De altfel, Bogdan Andone i-a transmis un ultimatum lui Denis Alibec. Tehnicianul Astrei îşi doreşte ca golgheterul giurgiuvenilor să îşi decidă cât mai repede viitorul.

Denis își dorește foarte mult să marcheze la fiecare meci. Trebuie să rămână concentrat. Dacă își dorește să plece, să își rezolve situația, e păcat de calitatea lui fotbalistică. Dacă n-are continuitate, nici la echipa națională nu va avea evoluțiile dorite.

Reclamă

Să se liniștească, să se găsească o soluție. Să fie cu capul aici și să aibă realizări și goluri, așa cum s-a întâmplat în sezonul trecut”, a declarat Bogdan Andone la finalul meciului cu CFR Cluj.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și