Închide meniul

Denis Alibec, OUT din lotul campioanei CFR Cluj. Gestul care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 noiembrie 2021, 15:53

Denis Alibec, OUT din lotul campioanei CFR Cluj. Gestul care l-a scos din minţi pe Dan Petrescu

Denis Alibec, OUT din lotul campioanei CFR Cluj.

Hepta

Conform gsp.ro, Dan Petrescu nu l-a iertat pe vârful său, după ce acesta a plecat de pe bancă în minutul 70 al partidei cu ilfovenii, fiind enervat de faptul că „Bursucul” nu avea de gând să îl folosească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec, exclus din lotul CFR-ului

„Am avut nevoie să mă duc la toaletă. Nu am avut nicio problemă de alt gen. Nu am plecat de la stadion direct, am așteptat să se termine meciul. Am fost la toaletă și apoi am revenit la gard acolo lângă bancă”, a spus Alibec, citat de prosport.ro.

Această scuză nu l-a ajutat însă pe Alibec, care, cel mai probabil, va primi şi o amendă importantă pentru gestul nepotrivit. Petrescu este cunoscut ca un antrenor sever, atunci când vine vorba de disciplină.

Atacantul de 30 de ani cotat la 1.3 milioane de euro a marcat de două ori şi a oferit un assist în cele 17 meciuri adunate în toate competiţiile, pentru CFR Cluj.

Denis Alibec, salvat de Marius Şumudică

Marius Şumudică a declarat, miercuri, că în acest moment are doar cinci sau şase jucători care se ridică la nivelul primului eşalon din Turcia. El a cerut ca reproşurile să i se facă, dacă va fi cazul, după transferurile din iarnă.

Reclamă

Pe lista lui Şumudică s-ar putea afla şi Denis Alibec. „Iertaţi-mă, dar am 5-6 jucători foarte buni. Ceilalţi nu au un nivel suficient pentru Super Lig.

Trebuie să se înţeleagă asta. Suporterii şi cei care ne privesc trebuie să înţeleagă asta. Eu sunt un om care vorbeşte direct. Nu este nevoie să explic, cred că toată lumea a înţeles. Nu am ingrediente, dar vreau să fac mâncare. Cum o să o fac?. Aştept ca nebunii perioada de transferuri din ianuarie. Am vorbit cu preşedintele, vom transfera 5-6 jucători şi apoi Yeni Malatyaspor va juca în partea de sus a clasamentului”, a spus Şumudică.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Denis Alibec a fost exclus din lotul campioanei CFR Cluj
  • Alibec e cotat la 1.3 milioane de euro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României Vezi toate știrile
Citește și