Închide meniul

Dennis Man a anunțat când va pleca de la FCSB! Marea dorință a ”perlei” lui Becali

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 12 noiembrie 2020, 6:29 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Dennis Man a anunțat când va pleca de la FCSB! Marea dorință a ”perlei” lui Becali

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man are 22 de ani

Man a dezvăluit însă că nu se gândește la plecare și vrea să se transfere de la FCSB după ce va câștiga campionatul. Tânărul atacant este golgheter în Liga 1, alături de Florin Tănase.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man: ”Prefer să câștig titlul cu echipa mea”

Nu mă gândesc la un transfer, nu este un target acest lucru. Eu încerc să cresc de la meci la meci, să am evoluții mai bune. 

Prefer să câștig titlul cu echipa mea, iar apoi să iau o decizie foarte bună pentru mine”, a declarat Dennis Man la Pro X.

Dennis Man a evoluat în 11 partide în acest început de sezon, în toate competițiile, reușind să marcheze 12 goluri și le-a oferit colegilor 7 pase decisive.

Gigi Becali vrea să dea lovitura cu Dennis Man

Becali vrea 15 milioane de euro în schimbul lui Dennis Man, iar impresarul jucătorului, Anamaria Prodan este convinsă că finanțatorul FCSB va obține suma dorită.

Reclamă

Dennis este cel mai mare jucător pe care îl are în momentul ăsta România. Gigi Becali își va lua banii pe Dennis, fără dar și poate. Va lua 15 milioane de euro. Atât cât cere pentru el.

Toată lumea și-l dorește. Aici este numai și numai de bani. Sunt foarte multe echipe care-l vor pe Dennis”, a declarat Anamaria Prodan pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • 22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 5 milioane de euro
  • Ce preferă Man între un transfer și titlul cu FCSB

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
Vezi toate știrile
Citește și