Închide meniul

Dennis Man a dat cărțile pe față! Care este punctul său slab: ”Sunt conștient de asta!”

Reclamă

Silviu Corneanu Publicat: 25 decembrie 2020, 12:02 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Dennis Man a dat cărțile pe față! Care este punctul său slab: ”Sunt conștient de asta!”

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dennis Man are 22 de ani

Man consideră că punctul său slab este partea fizică. ”Mai am de lucrat la forță”, recunoaște jucătorul de 22 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man mai are de lucrat la forță

Cred că la forță trebuie să mai lucrez! Sunt conștient de asta. Văd și ce se întâmplă în marile competiții. Nu-i ușor să joci la un nivel mare, muncesc în acest scop zi de zi. Sper că în momentul în care va sosi o ofertă și voi fi lăsat să plec să fiu suficient de pregătit fizic.

Nu e deloc ușor! Văd și eu oameni care vorbesc despre asta. Toți au impresia că e ușor, ceea ce e fals. Sunt multe sacrificii. Avem un program bine stabilit. Ajungem dimineața la bază, luăm micul dejun. 

Apoi mergem la sala de forță, ne pregătim de antrenament, apoi pe teren. Cred că petrecem doar în bază 5-6 ore pe zi. Plus refacerea de după. Pierzi mult timp! Merită tot efortul, mai ales când intri pe teren și joci cu tribunele pline”, a declarat Dennis Man, conform gsp.ro.

Dennis Man se află la cel mai bun sezon al carierei

22 de ani are Dennis Man, fiind cotat la 6.5 milioane de euro de transfermarkt.com. Atacantul este cel mai valoros jucător din Liga 1, în acest moment, fiind și golgheterul campionatului.

Reclamă

Man a evoluat în 16 meciuri în acest sezon, în toate competițiile, fiind nevoit să ia o pauză din cauza infectării cu COVID-19, și a reușit să marcheze 15 goluri și să le ofere colegilor 7 pase deicsive.

Becali a avut o ofertă de 12 milioane de euro pentru Man, dar a refuzat-o. Finanțatorul FCSB așteaptă o propunere din Germania, una dintre echipele de top fiind interesată de tânărul jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și