Închide meniul

Dennis Man, gest superb de sărbători. S-a implicat în renovarea secţiei de pediatrie dintr-un spital de stat. Mesajul "perlei" lui Becali

Antena Sport Publicat: 29 decembrie 2020, 11:10

Reclamă
Dennis Man, gest superb de sărbători. S-a implicat în renovarea secţiei de pediatrie dintr-un spital de stat. Mesajul "perlei" lui Becali

Instagram Dennis Man

Dennis Man, gest superb de sărbători

"Perla" de la FCSB s-a implicat într-un  proiect caritabil, alături de Asociaţia Cetatea Voluntarilor.
Scopul acestei acţiuni caritabile este de a strânge fonduri pentru amenajarea secţiei de pediatrie  a Spitalului Clinic Județean Arad.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Man a postat şi un mesaj emoţionant pe reţelele de socializare. 

"Am fost alături de Cetatea Voluntarilor de la primele proiecte și, văzând rezultatele, am decis să mă alătur și să susțin necondiționat toată munca pe care acești oameni dedicați s-au hotărât să o depună pentru a transforma spațiile în care sunt tratați micuții.

Dennis Man: "M-a făcut să realizez că şi la noi se poate"

Vizita mea de azi de la șantier m-a făcut să realizez că și la noi se poate, că suntem pe drumul bun și că împreună putem să realizăm mari schimbări. Am văzut cum un spațiu al secolului trecut se transformă într-unul primitor și modern.

Prin această postare vreau să fac apel la voi, dragi prieteni, la toți cei care vreți să dați o mână de ajutor ca spitalul să fie finalizat într-un spațiu care va aduce bucurie micuților ce vor fi internați aici. Te invit să te implici și tu trimițând un SMS de 4 euro la 8864 cu textul DRAG", a scris Man, pe Instagram.

Reclamă

Gigi Becali a făcut anunțul: ”Man va pleca primul!”

Dennis Man traversează un sezon de vis la FCSB și poate face pasul spre o echipă din străinătate. Gigi Becali a dezvăluit faptul că are o ofertă din Italia. Patronul roș-albaștrilor a refuzat prima propunere făcută de formația care-l vrea.

Becali a scăzut din bani pentru a-l vinde pe Dennis Man. Finanțatorul FCSB vrea 14 milioane în schimbul golgheterului Ligii 1 și susține că italienii ofereau 12 milioane pe el.

Eu cred că Man va pleca primul. Pentru Man am și acum ofertă de 12 milioane. Adică am, dar nu mă mai interesează pentru că am refuzat-o și am scăzut de la 15, la 14.

Reclamă 4 / 0/3

A zis că până pe data de 10 ianuarie o să dea un răspuns. E din Italia, oferta. Man cred că va pleca… I-am spus 14 milioane. Dacă dă 14, pleaca, dacă dă 12, nu-l dau”, a anunțat Gigi Becali, conform sport.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:19 Mihai Rotaru a dezvăluit, chiar înainte de Universitatea Craiova – FCSB, ce obiectiv i-a trasat lui Costel Gâlcă 10:50 LIVE VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Ioana Sîngeorzan joacă de la 11:40, live în AntenaPLAY 10:48 Foto„Wow!” Fiica lui Marius Şumudică, şedinţă foto spectaculoasă. Sarah le-a aprins imaginaţia fanilor cu o apariţie electrizantă 10:40 „Dacă mi-ar da 35.000 de euro, tot aş zice nu!” Fostul campion cu FCSB îl refuză categoric pe Gigi Becali 10:19 Marius Lăcătuş, semnal de alarmă pentru CSA Steaua! Mesaj categoric despre situaţia echipei: „Fanii vor fi alături de FCSB!” 10:02 Marius Şumudică, anunţ despre gafa de proporţii făcută de Ianis Hagi înainte de EURO 2024: „Nu ştiu de cine a fost sfătuit” 9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă Vezi toate știrile
Citește și