Închide meniul

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, "rezervele de aur" de la Parma! Ce scriu italienii despre interesul granzilor din Serie A pentru cei doi internaţionali români

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 5 aprilie 2021, 16:33

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, "rezervele de aur" de la Parma! Ce scriu italienii despre interesul granzilor din Serie A pentru cei doi internaţionali români

profimediaimages.ro

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, "rezervele de aur" de la Parma

Dennis Man și Valentin Mihăilă au costat-o pe Parma peste 20 de milioane de euro, iar "cruciaţii" pot obţine în schimbul lor o adevărată avere. Napoli, AS Roma sau Lazio se numără printre granzii din Serie A care au pus ochii pe cei doi internaţionali români, iar italienii au analizat situaţia celor doi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dennis Man şi Valentin Mihăilă, "rezerve de aur" pentru Parma

ParmaLive notează că transferurile au fost gestionate ca la carte de Kyle Krause, care a investit în jucători tineri, care pot valora mult mai mult în următorii ani. Exemplele italienilor sunt Dennis Man şi Valentin Mihăilă, care sunt văzuţi drept adevărate "rezerve de aur". 

Parma vrea să profite de forma excelentă a celor doi, iar dacă va fi nevoită să vândă în următoarea perioadă de mercato, internaţionalii români le pot aduce "cruciaţilor" zeci de milioane de euro, mai scrie sursa citată.

În acest sezon, Dennis Man a reușit primul gol în tricoul Parmei, în deplasarea de la Benevento. De cealaltă parte, Valentin Mihăilă are două goluri în 12 partide în Serie A. Fostul jucător al Craiovei a înscris și în Cupa Italiei, împotriva lui Lazio.

EXCLUSIV | Victor Pițurcă, sfat prețios pentru Dennis Man și Valentin Mihăilă. Ce trebuie să facă pentru a deveni staruri în Serie A

Pițurcă are încredere că Man și Mihăilă vor ajunge la echipe de top, dar a semnalat că cei doi mai au mult de muncit"Pot face pasul, dar trebuie să schimbe mentalitatea. Trebuie să se gândească că, a ajunge mari, a ajunge la un nivel în care să câștigi 3, 4, 5, 7, 10 milioane, trebuie să fii bun din toate punctele de vedere", a spus Victor Pițurcă, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă

Trei goluri au marcat împreună Man și Mihăilă în Serie A. Pițurcă vrea și mai mult de la ei, chiar dacă a recunoscut că diferența dintre Liga 1 și Serie A este uriașă: "Când intri în teren, trebuie să lupți. În Italia nu mai sunt echipele ca în România, sunt echipe cu jucători puternici, de care te lovești ca de zid", a mai pus Victor Pițurcă, pentru AS.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și