Închide meniul

Derapaj incredibil al lui Şumudică: "Puneţi-vă streangul de gât!" Izbucnire nervoasă când a aflat salariile de la Rapid: "Îmi rup carnetul de antrenor"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 8 august 2020, 17:03 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:11

Derapaj incredibil al lui Şumudică: "Puneţi-vă streangul de gât!" Izbucnire nervoasă când a aflat salariile de la Rapid: "Îmi rup carnetul de antrenor"

Marius Şumudică, răspuns pentru fanii celor de la Malatyaspor

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Şumudică a luat foc după ce echipa sa de suflet a ratat promovarea în Liga 1. Şumudică a acuzat că cei care s-au ocupat de echipă au cheltuit banii degeaba. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Puneţi-vă ştreangul de gât. Aţi cheltuit 2,8 milioane de euro. Cum am zis, daţi o bombă şi luaţi-o de la zero. El dă banii (n.r. – Victor Angelescu), nu are cum să plece. Nu se poate. Doamne, Doamne! La Liga 2 să ai banii ăştia?! Dacă banii ăştia s-au cheltuit, înseamnă că s-au scurs. Dacă îmi arăţi un jucător de la Rapid că merită 6.000 – 7.000 de euro, eu îmi rup carnetul de antrenor", a ţipat Şumudică la Digisport.

Marius Şumudică îl propune pe Dani Coman preşedinte

Marius Şumudică e de părere că Dani Coman este cel mai potrivit om pentru a ocupa funcaţia de preşedinte al clubului. 

"Dani Coman este cea mai bună soluţie de preşedinte la Rapid Bucureşti. La Dani Coman nu se pune problema de bani", a mai spus Şumudică. 

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
Vezi toate știrile
Citește și