Închide meniul

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se joacă în Duminica Floriilor! Programul anunțat de LPF îl va scoate din minți pe Dan Petrescu

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 4 aprilie 2022, 20:52

Derby-ul CFR Cluj – FCSB se joacă în Duminica Floriilor! Programul anunțat de LPF îl va scoate din minți pe Dan Petrescu

CFR Cluj și FCSB se luptă la titlu și în acest sezon

Hepta

LPF a anunţat, luni, programul etapelor a V-a şi a VI-a ale play-off-ului şi play-out-ului Ligii 1 Casa Pariurilor. Derby-ul CFR Cluj – FCSB se dispută în Duminica Floriilor, campioana joacă şi în ziua de Paşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul lui CFR Cluj, Dan Petrescu, o să fie nervos pe programul anunțat de LPF. Echipa lui joacă și de Florii, dar și de Paști.

Etapa a V-a play off și play-out

Vineri, 15 aprilie

Ora 17.30 Chindia Târgovişte – FC Botoşani

Ora 20.30 CS Mioveni – FC Dinamo

Reclamă

Sâmbătă, 16 aprilie

Ora 15.00 Sepsi OSK Sf. Gheorghe – UTA Arad

Ora 17.30 FC Voluntari – FC Argeş

Reclamă 4 / 0/3

Ora 20.30 Farul Constanţa – Universitatea Craiova

CFR Cluj și FCSB, în Duminica Floriilor

Duminică, 17 aprilie

Derby-ul dintre CFR Cluj și FCSB se dispută în Duminica Floriilor.

Ora 15.00 FC U Craiova 1948 – Academica Clinceni

Ora 20.30 CFR 1907 Cluj – FCSB

Luni, 18 aprilie

Ora 20.30 FC Rapid 1923 – Gaz Metan Mediaş

Reclamă

Etapa a VI-a play off-out

Vineri, 22 aprilie

Academica Clinceni – CS Mioveni (Ora de disputare va fi comunicată ulterior)

Ora 20.00 Gaz Metan Mediaş – FC Dinamo

Sâmbătă, 23 aprilie

UTA Arad – Chindia Târgovişte (Ora de disputare va fi comunicată ulterior)

FC Rapid 1923 – Sepsi OSK Sf. Gheorghe (Ora de disputare va fi comunicată ulterior)

CFR Cluj joacă și de Paști

Duminică, 24 aprilie

Echipa lui Dan Petrescu joacă până și în ziua de Paști.

Ora 19.00 FC Voluntari – CFR 1907 Cluj

Luni, 25 aprilie

Ora 15.30 FC Botoşani – FC U Craiova 1948

Ora 18.00 FC Argeş – Universitatea Craiova

Ora 21.00 Farul Constanţa – FCSB

Gigi Becali crede în continuare la titlu

Gigi Becali crede în continuare la titlu după FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Patronul roş-albaştrilor este convins că CFR Cluj va avea mari probleme în Liga 1, iar echipa sa va fi pe primul loc înainte de Paşte.

„Păi de ce să fiu supărat? Păi de ce am pierdut șansa la titlu? N-am pierdut nimic. Din moment ce o echipă ca Craiova ajunge de două ori la poartă și are un 11 metri inventat, un 11 metri care nici nu a fost, și o lovitură întâmplătoare (n.r. – golul lui Ovidiu Bic), e bine.

Dacă nu vrea să intre mingea în poartă, ce să faci… Încă sunt 5 puncte. Ce, ei au bătut (n.r. – CFR Cluj). Ieri a făcut Dumnezeu să nu câștigăm. Poate să facă Dumnezeu iar. Și poate să facă Dumnezeu ca ei să nu câștige nici cu Argeșul și să nu mai câștige niciun meci până la final.

(N.r. – Locul 1 de Paște?). De ce să nu putem fi? Îi bate Argeșul azi, îi bate și Craiova, îi batem și noi și de Paște suntem pe primul loc”, a declarat Gigi Becali, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:57 PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și