Închide meniul

Detalii de la negocierile dintre Rapid şi Hatem Ben Arfa. „A fost impresionat de atmosfera senzaţională din Giuleşti!”. Cu cine se luptă giuleştenii pentru transferul anului

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 3 septembrie 2021, 12:04

Detalii de la negocierile dintre Rapid şi Hatem Ben Arfa. „A fost impresionat de atmosfera senzaţională din Giuleşti!. Cu cine se luptă giuleştenii pentru transferul anului

Detalii de la negocierile dintre Rapid şi Hatem Ben Arfa

Profimediaimages

Agentul de jucători Liubliana Nedelcu a dezvăluit că se poartă negocieri de o lungă perioadă de timp cu jucătorul de 34 de ani, care a câştigat titlul cu Olympique Lyon şi Olympique Marseille.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Detalii de la negocierile dintre Rapid şi Hatem Ben Arfa

Nu ştiu cum s-a aflat că negociem cu Hatem de o lună şi încă nu s-a decis. Nu a spus ‘nu’ deocamdată! Însă eu mai am, în acest moment, o ofertă pentru el de la o echipă care joacă în Champions League şi de la Ferencvaros. Rapid este Rapid!

I-am trimis şi lui, şi impresarului, atmosfera senzaţională din Giuleşti şi chiar au fost impresionaţi! Să sperăm că Rapid va fi echipa câştigătoare. Nicol într-adevăr este cel mai bun preşedinte din Liga 1 şi încearcă să aducă la Rapid calitate. Îl felicit şi pe această cale„, a transmis Liubliana Nedelcu pe contul de Facebook.

Liubliana Nedelcu, detalii despre transferul lui Hatem Ben Arfa
Liubliana Nedelcu a venit cu detalii despre transferul lui Ben Arfa

Hatem Ben Arfa s-a despărţit de Bordeaux şi este liber de contract. Potrivit 1923.ro, acesta poartă negocieri avansate cu preşedintele Rapidului, Daniel Niculae.

Fotbalistului i s-ar pregăti un salariu de 15.000 de euro și o primă de instalare, a cărei valoare nu este cunoscută. De asemenea, e posibil să vorbim de un contract pe minimum doi ani”, anunţă sursa citată.

Reclamă

Hatem Ben Arfa a obţinut performanţe uriaşe în campionatul Franţei. A devenit de patru ori campion cu Olympique Lyon (2005, 2006, 2007 şi 2008) şi a cucerit titlul în Ligue 1 şi cu Olympique Marseille (2010). A câştigat trei trofee şi cu PSG: Cupa Franţei, Cupa Ligii şi Supercupa.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și