Închide meniul

Detalii despre scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica. "Mi-au cerut să mă împac cu MM, m-am ridicat, mi-am dat demisia și am plecat"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 iunie 2020, 12:38 / Actualizat: 12 mai 2021, 11:26

Detalii despre scandalul în care a fost implicat Mihai Stoica. "Mi-au cerut să mă împac cu MM, m-am ridicat, mi-am dat demisia și am plecat"

Mihai Stoica s-a dezlănțuit

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

“A fost o poveste de orgolii. Am uitat tot ce a fost atunci. Cine a avut dreptate, cine n-a avut, Dumnezeu știe. Un lucru cert e că ne-am certat la momentul acela. Atunci când cei care finanțau clubul, combinatul adică, mi-au cerut să mă împac cu MM, m-am ridicat, mi-am dat demisia și am plecat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Toată lumea a întrebat de ce, s-au făcut tot felul de speculații la momentul acela. Ăsta a fost motivul, pur și simplu nu am vrut să mă împac la momentul acela. Nu am vrut să mă întorc, am spus atunci că sunt niște probleme ireconciliabile”, a povestit Marius Stan pentru Pro Sport.

Mihai Stoica şi Marius Stan s-au împăcat

Chiar dacă nu a oferit prea multe detalii despre scandalul dintre cei doi, Stan susţine că împăcarea a venit după ce Stoica a ieşit din închisoare. 

“S-a întâmplat după penitența pe care a săvârșit-o. Știți bine că a avut niște momente nefericite în viață, am considerat că în fața vieții, în fața lui Dumnezeu și-a ispășit toate păcatele. Eu am fost cel care a sunat, ne-am văzut, am băut o cafea.

A reacționat normal, firesc, pentru că anii pe care îi petreci dincolo, în lumea aceea pestriță, îngrădită, te schimbă. L-am simțit schimbat, evident. Îmi pare rău sincer nu doar de el, ci de toți ceilalți oameni de fotbal care au trecut prin penitența asta”, a mai spus Stan. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și