Închide meniul

Detalii despre transferul lui Constantin Budescu la FCSB. "Ăsta e fotbalul românesc. Te saturi". Tamaş anunţă că Budi va face spectacol în Arabia. "Dă goluri din tramvai"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 februarie 2021, 6:31 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Detalii despre transferul lui Constantin Budescu la FCSB. "Ăsta e fotbalul românesc. Te saturi". Tamaş anunţă că Budi va face spectacol în Arabia. "Dă goluri din tramvai"

Instagram Damac

Constantin Budescu a semnat cu Damac

"Am vorbit cu Budescu, da. Dacă sunt probleme, să mai stea în România? Ăsta e fotbalul românesc. Te saturi. Nu ştiu dacă a avut ofertă de la FCSB. Discuţia cu FCSB era pentru vară, nu pentru acum. Am văzut că s-au înţeles, dar din vară. E ce am auzit, ce am citit. Probabil a ales să se întoarcă în vară la FCSB, nu ştiu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu-i va fi greu în Arabia Saudită, el dă goluri din tramvai, de oriunde. Pentru el nu e problemă. Se duce şi îşi face meseria şi în Arabia, şi acasă. Alegerile le face fiecare jucător. Presupun că a avut şi alte oferte, el a ales ce a crezut că e mai bine pentru el", a spus Tamaş, pentru sport.ro.  

Constantin Budescu, din vară la FCSB

Constantin Budescu a ajuns în această iarnă în Arabia Saudită, la Damac, dar nu va sta prea mult acolo. Gigi Becali a anunțat că jucătorul va veni la FCSB.

"Budescu m-a sunat înainte să plece în Arabia. I-am spus: «Bă, Costică, du-te acolo până la vară, ia-le banii și după vii la noi». Eu am nevoie de el mai mult pentru cupele europene", a anunțat Gigi Becali la Digi Sport.

Budescu a mai evoluat pentru FCSB în sezounl 2017-2018, iar Becali a anunțat în mai multe rânduri că acesta are ușile deschise la echipa sa. ”Magicianul” de la Astra vrea ca FCSB să ia titlul.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale Vezi toate știrile
Citește și