Închide meniul

Detalii din interior! E haos la Dinamo. "Popescu trage pantalonii jos, pune piedici la antrenamente, toarnă găleţi de apă peste stafful medical"

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 26 iunie 2020, 19:46 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:59

Detalii din interior! E haos la Dinamo. "Popescu trage pantalonii jos, pune piedici la antrenamente, toarnă găleţi de apă peste stafful medical"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Mihai Popescu, criticat dur

"Nimeni nu spune ce se întâmplă cu adevărat la Săftica, unde Popescu e miştocarul grupului şi împreună cu încă vreo trei băieţi fac acolo cam ce vor. Ei se ocupă de atmosferă. Popescu trage pantalonii jos, pune piedici la antrenamente, toarnă găleţi cu apă peste staff-ul medical, chestii jenante. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adrian Motoacă: Mai joci şi poker pe bani, unii mai şi pierdeau

Dar astea sunt determinante în pregătirea unui jucător, dacă nu eşti cu gândul la treaba pentru care clubul te plăteşte. Iar când intri pe teren patentezi schema Popescu: pus în genunchi, târâş pe vine, căzut în fund. În plus, mai joci şi poker pe bani, unii mai şi pierdeau, cum să le fie ălora gândul la fotbal în ziua imediat următoare?

Se încuiau în cameră 6-7 jucători, stăteau la poker până dincolo de miezul nopţii. Erau în special străini, care sunt şi plecaţi acum. Nimeni nu-i superviza în cantonament. Nu intra în atribuţiile mele să verific de băutură sau de jocuri de noroc", a spus Motoacă, pentru gsp.ro.

În altă ordine de idei, la Dinamo Adrian Mihalcea are zilele numărate după dezastrul cu FCSB. Cornel Ţălnar e favorit să îi ia locul. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și