Închide meniul

Dezastru la Dinamo! Jucătorii anunţă că vor depune memorii. „Avem şi noi familii. Ne-am salvat miraculos în acest sezon”

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 10:12

Dezastru la Dinamo! Jucătorii anunţă că vor depune memorii. „Avem şi noi familii. Ne-am salvat miraculos în acest sezon

Alexandru Răuţă a fost căpitan la Dinamo

Hepta

  • Dinano a primit interdicţie de la FIFA
  • Clubul are o datorie de 420.000 de euro către doi jucători

„Nu mai putem continua nici noi așa, mai ales dacă nu vine un sponsor sau un investitor serios. O să vedem ce facem, dar la un moment dat o să ne depunem și noi memorii. Am tot dus greul, dar avem și familii. Situație e grea, nu știm ce va urma. Nu știm nimic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezastru la Dinamo! Jucătorii anunţă că vor depune memorii

Tot vin datorii din urmă. Suporterii s-ar descurca cu salariile, însă există restanțe din spate. Ne-am salvat miraculos în acest sezon, numai noi știm prin ce am trecut. Nu știu dacă vor veni jucători noi la Dinamo”, a spus Alexandru Răuță, la Digi Sport.

Până la decizia actualilor jucători, Dinamo trebuie să achite datorii din urmă, către spaniolii care au trecut pe la club. 420.000 de euro e suma pe care ultraşii din DDB trebuie să o strângă pentru a-i plăti pe Borja Valle şi Rene Roman.

Reclamă

Dinamo, interdicție uriașă de la FIFA

Totul a pornit de la reclamația făcută de fundașul spaniol Isma Lopez, unul dintre jucătorii ademeniți în Ștefan cel Mare de Pablo Cortacero. Acesta a jucat pentru Dinamo în perioada septembrie 2020 – ianuarie 2021, însă vrea să primească banii pe durata întregului contract, potrivit Radio Dinamo.

În rezultat, FIFA i-a interzis clubului alb-roșu să mai facă transferuri pe bani. Dinamo oricum avea probleme financiare și nu se focusa pe aducerea jucătorilor pe sume exorbitante. Totuși, interdicția va rămâne în vigoare până ce „câinii” vor soluționa situația lui Isma Lopez. Dinamo a făcut apel la TAS.

Reclamă

Isma Lopez, în vârstă de 31 de ani, a jucat doar 9 meciuri pentru Dinamo. După plecarea din Ștefan cel Mare, fundașul a semnat cu Racing Santander, echipă din eșalonul al treilea din Spania. Lopez a crescut în academia lui Athletic Bilbao. Printre alte echipe din CV-ul său se numără Sporting Gijon, Real Zaragoza sau Tenerife.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei 16:43 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie Vezi toate știrile
Pe același subiect
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă