Închide meniul
NEWS ALERT

Dezastru pentru Dinamo! Datoria uriaşă a clubului. Anunţ devastator: cum pot pierde „câinii” licenţa

Antena Sport Publicat: 26 august 2021, 11:06

Dezastru pentru Dinamo! Datoria uriaşă a clubului. Anunţ devastator: cum pot pierde „câinii licenţa

Dezastru pentru Dinamo! Datoria uriaşă a clubului

Hepta

  • Dinamo are datorii de 8 milioane de euro
  • Clubul poate pierde licenţa pentru sezonul viitor

Administrarorul judiciar al clubului din Ştefan cel Mare, Răzvan Zăvăleanu, susţine că, în urma contestaţiilor pe care clubul le va face, suma ar putea fi una mult mai mică.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Aceste sume nu au neapărat legătura cu realitatea. Din aceste sume vom respinge. Noi vom analiza aceste declarații de creație și vom spune care este părerea noastră. Deja, la prima vedere, sumele sunt mult mai mici”, a spus Zăvăleanu, la Radio Dinamo.

Dinamo ar putea pierde licenţa pentru sezonul viitor

Pentru planul de reorganizare nu există o dată limită, iar Zăvăleanu dezvăluie că Dinamo poate pierde licenţa pentru sezonul viitor, dacă lucrurile nu se vor mişca mai rapid. „Nu există o dată limitată legal vorbind. Planul de reorganizare trebuie depus în maximum 30 de zile de când avem tabelul definitiv la creditorii.

Reclamă

Noi astăzi suntem la momentul în care am întocmit tabelul creditorilor. Nu pot spune care va fi numărul contestațiilor la acest tabel. În funcție de aceste contestații vom avea o primă variantă a tabelului, apoi poate fi atacat și cu apel.Lucrurile se pot întinde între 3 luni și un an.

Doamne ferește să vorbească despre un an, pentru că noi trebuie să avem gata Planul de reorganizare cel târziu până în luna martie , pentru a putea licența pentru sezonul viitor”, a mai spus oficialul, pentru sursa citată.

Reclamă

Dinamo, în discuţii cu 4 investitori

Salvarea ar putea veni de la cei 4 investitori cu care Dinamo poartă discuţii în ultima perioadă, după cum susţine Zăvăleanu.

„Noi nu trebuie să așteptăm ieșirea din insolvență pentru a căuta potențiali investitori. Cred că Dinamo este un brand foarte interesant, foarte vizibil, care crează foarte mult interes. Dar problema investitorilor astăzi este haosul care a fost creat în jurul companiei Dinamo. Toată lumea așteaptă să vadă ce are de plătit și pentru ce plătește. Nu e niciun secret că am avut discuții cu cel puțin patru potențiali investitori.

Activul Dinamo nu este unul foarte important. Nu mă refer la valoarea jucătorilor, deși nici aceea nu este foarte mare pentru că sunt jucători tineri. În momentul în care cineva întreabă valoarea pe care trebuie să o plătească se uită, evident, și către ce cumpără. Cumpără doar ideea de Dinamo sau cumpără și anumite active? Noi suntem în stadiu de inventariere acum, pe care urmează să finalizăm chiar astăzi. După evaluare vom ști exact care este valoarea care se poate vinde alături de ceea ce înseamnă drepturile nepatrimoniale privind Dinamo”, a încheiat administrarorul judiciar al clubului.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”