Închide meniul

Dezastrul de la Dinamo! Jucătorii au rămas fără staff medical și fizioterapeuți! Datoria care trebuie achitată de urgență

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 noiembrie 2020, 14:41 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:08

Dezastrul de la Dinamo! Jucătorii au rămas fără staff medical și fizioterapeuți! Datoria care trebuie achitată de urgență

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Jucătorii lu Dinamo sunt disperați, au rămas și fără staff-ul medical

Dinamo a rămas săptămâna trecută fără preparatorul fizic George Neagu. Plecările au continuat de la echipa din Ștefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, fără staff medical, fizioterapeuți și analist video

Staff-ul medical, fizioterapeuții și analistul video și-au dat demisia. Antrenorul Cosmin Contra a trimis un mail urgent către conducere, duminică, pentru a cere asistență medicală de specialitate la meciul cu Viitorul, scrie sport.ro.

Dinamo o va întâlni pe Viitorul pe propriul teren, sâmbătă, în Cupa României. Fanii vând bilete virtuale și au promis că banii vor ajunge la jucători în cazul unei calificări în optimile de finală.

Dinamo, datorie urgentă de 165.000 de euro

Dinamo are nevoie însă de sume mult mai mari, ca să nu fie piardă trei puncte în clasamentul Ligii 1. Datoria care trebuie achitată urgent până la finalul lui noiembrie este de 165.000 de euro către foștii angajați.

Reclamă

Suma datorată de Dinamo se ridică însă la aproxomativ 1 milion de euro, dacă sunt adăugate și salariile jucătorilor, mai scrie sport.ro.

Contra, răspuns pentru fanii lui Dinamo

Contra a spus pentru AS.ro că își asumă o parte din vina pentru eșecul proiectului propus de acționarii din Spania.

"La început am crezut în acest proiect, de aia am și venit. Credeam că am în spate niște oameni care o să facă treburile așa cum le fac eu. Din păcate, realitatea a fost foarte diferită și am ajuns într-o situație în care clubul este atât la nivel de organizare, cât și la nivel de rezultate, unde nu ar fi trebuit să fie.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi asum partea mea de vină pentru că am crezut în acest proiect, în acești oameni. Mi-am dorit să cred lucrul ăsta, că vor să facă din Dinamo din nou un club mare. Îmi pare rău că suporterii dau vina pe mine. Dacă ei dorm mai bine dând vina pe mine, nu-i nicio problemă, eu pot să trăiesc și cu acest lucru", a spus antrenorul lui Dinamo.

Recomandări
  • În ce condiții pregătește Contra meciul cu Viitorul
  • Apelul urgent făcut de antrenor către șefi

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
22
apr.
23:55
VIDEOFarense – Benfica 1-3, în AntenaPLAY. „Vulturii” continuă să spere la titlul din Liga Portugal
22
apr.
23:54
FotoBucurie nebună după ce Inter a câștigat titlul în Serie A! Nerazzurri au depășit-o pe AC Milan la campionate câștigate
22
apr.
23:41
AC Milan – Inter 1-2! Inter a câștigat titlul în Serie A după ce și-a răpus marea rivală în „Derby della Madonnina”
Vezi toate știrile
Citește și