Închide meniul

Dezvăluire incredibilă despre Dorin Rotariu: „Dacă mai stătea la Dinamo, ajungea la Manchester United!”

Alex Ioniță Publicat: 27 septembrie 2023, 17:25

Reclamă
Dezvăluire incredibilă despre Dorin Rotariu: Dacă mai stătea la Dinamo, ajungea la Manchester United!”

Motivul pentru care Dorin Rotariu a ales FCSB în locul lui Dinamo

Dorin Rotariu, în timpul unui meci la Dinamo/ Hepta

Dezvăluire incredibilă despre Dorin Rotariu. Unchiul fotbalistului, Iosif Rotariu, a vorbit despre o șansă pe care a ratat-o fostul dinamovist, dar și despre viitorul acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul este în prezent liber de contract, după ce în această vară și-a reziliat contractul cu bulgarii de la Ludogorets Razgrad.

Dezvăluire incredibilă despre Dorin Rotariu. Unchiul atacantului a vorbit și despre viitorul acestuia

Iosif Rotariu a vorbit despre un club care s-ar fi interesat de serviciile atacantului, în perioada în care acesta era legitimat la Dinamo. Este vorba de Manchester United care, potrivit unchiului lui Dorin Rotariu, l-ar fi monitorizat pe acesta, înainte ca jucătorul să aleagă transferul la Club Brugge, în Belgia.

De asemenea, Iosif Rotariu a vorbit și despre viitorul atacantului și a menționat faptul că acesta așteaptă încă o ofertă concretă din partea unui club.

„Este un talent. El a ales un moment greșit în carieră. El se pregătește cu noi la Poli. La 15 ani făceam antrenamente cu el pe zăpadă. Primul moment greșit atunci când a plecat la Brugge. Dacă mai stătea patru luni la Dinamo, ajungea la Manchester United.

Reclamă

Au fost anumite conjuncturi. El e un jucător profesionist. El se antrenează cu noi. Dar în scurt timp trebuie să aleagă. Nici să stai mult nu e bine. Așteaptă oferte concrete. Când va veni ofertă, cred că va accepta”, a spus Iosif Rotariu, pentru digisport.ro.

Dorin Rotariu a plecat de la Dinamo în anul 2017, la Club Brugge, în schimbul sumei de 2,2 milioane de euro. Totuși, acesta nu a reușit să se impună la gruparea belgiană și a fost împrumutat la Muscron și AZ Alkmar, echipe la care nu a reușit să aibă evoluții constante.

În cariera sa a mai jucat pentru: Poli Timișoara, Dinamo, Club Brugge, Mouscron, AZ Alkmaar, FC Astana, Ludogorets și Atromitos. În momentul de față este cotat la 500.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Helmut Duckadam, despre o venire a lui Dorin Rotariu la FCSB

Duckadam nu crede că Rotariu are vreo şansă să fie titular la vicecampioana României şi a avut un discurs vehement când a fost întrebat dacă fanii lui Dinamo ar putea să se simtă trădaţi.

„Nu văd în locul cui ar putea juca Dorin Rotariu la FCSB. Mi se pare o prostie cu trădarea asta, Păi, așa înseamnă că cel mai mare trădător al României este Dănciulescu.

De ce să regreți? Ești fotbalist profesionist, îți faci treaba pentru echipa care te plătește, joci pentru tine și pentru suporterii care te plătesc.

În trecut era altceva, te identificai cu clubul. E o prostie acum asta cu trădarea. În trecut era altceva”, a răbufnit Helmut Duckadam la playsport.ro.

Dorin Rotariu nu s-a grăbit să ia o decizie, după ce şi-a reziliat contractul cu Ludogorets. În a doua jumătate a sezonului trecut, mijlocaşul de 28 de ani a fost împrumutat de bulgari la Atromitos, în prima ligă din Grecia.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și