Închide meniul

Dezvăluiri despre momentul teribil trăit de Cicâldău: "Doctorul mi-a spus să-l scot!" Ce i-a transmis jucătorul lui Bergodi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 septembrie 2020, 20:21 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:36

Dezvăluiri despre momentul teribil trăit de Cicâldău: "Doctorul mi-a spus să-l scot!" Ce i-a transmis jucătorul lui Bergodi

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Cristiano Bergodi

Alexandru Cicâldău le-a dat emoţii coechipierilor şi lui Bergodi. În minutul 2, Cicâldău a fost atacat brutal la o fază de la centrul terenului de Artean. Mijlocaşul Craiovei nu a mai putut continua partida şi a fost înlocuit cu Mateiu. Pentru a se asigura că totul este sub control, Cicâldău a fost dus cu ambulanţa la spital pentru investigaţii suplimentare. Medicul echipei a fost cel care a insistat pentru schimbare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Sperăm să-l putem recupera pentru meciul următor pe Cicâldău. Doctorul mi-a spus să-l scot, deși el mi-a transmis că ar fi putut juca. Și Koljic are ceva la genunchi, o mică jenă, și a cerut schimbare la sfârșitul meciului, dar a dat gol, e important pentru un atacant,”, a declarat Bergodi după meci. 

"M-am speriat foarte tare, eram la 5-6 metri. Aşa ceva este foarte rar, dar mă bucur că s-a ridicat de pe teren", a spus şi Bancu. 

Craiova a jucat cu un om în plus încă din minutul 5. Artean a fost eliminat după atacul brutal asupra lui Cicâldău. Chiar şi aşa, la pauză a fost egal: 1-1. 

"La pauză am vorbit cu băieții, le-am spus să nu fie relaxați. Dar nu i-am certat. Trebuie să muncim mult. Repet, sunt fericit de ceea ce am văzut", a mai spus Bergodi. 

Reclamă

Craiova este noul lider din Liga 1

Universitatea Craiova este noul lider din Liga 1. Oltenii au maximum de puncte. 

Suntem mulțumiți de ceea ce am făcut. Am luat 9 puncte și suntem acolo, sus. Campionatul e lung, obositor, și atunci nu contează că avem acum maximum de puncte. Contează că am câștigat, chiar dacă o parte din prima repriză nu mi-a plăcut deloc, când am luat gol", a mai spus Bergodi. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:38 Jaqueline Cristian, calificare de senzaţie în turul 3 de la Madrid! Victorie în set decisiv cu Barbora Krejcikova 20:36 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” Vezi toate știrile
Citește și