Închide meniul

Dezvăluiri fabuloase despre George Copos: "333 de dolari și 33 de cenţi! Ne dădea la virgulă!" Cum îi "fenta" pe jucători la prime

Alexandru Ivan Publicat: 2 martie 2021, 16:20 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dezvăluiri fabuloase despre George Copos: "333 de dolari și 33 de cenţi! Ne dădea la virgulă!" Cum îi "fenta" pe jucători la prime

Hepta

George Copos, fost patron la Rapid

  • George Copos a fost patron la Rapid între 1993 și 2013
  • Povestiri fabuloase despre fostul patron

Robert Ilyeș a evoluat patru ani pentru Rapid, între 2002 și 2006. De-a lungul timpului, a adunat multe amintiri cu George Copos, celebrul patron al giuleștenilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilyeș a povestit cum Copos avea întotdeauna grijă la calcule. Fostul patron din Giulești era un specialist al banilor!

Robert Ilyeș, dezvăluiri de senzație despre George Copos

"Nu știu cum socotea el mereu primele de joc. Ne plătea în dolari. Mereau ieșea la virgulă: 333 de dolari și 33 de cenți. Ne dădea la virgulă. Nu ridica, nu rotunjea niciodată", a povestit Robert Ilyeș, pentru gsp.ro.

Reclamă

Ilyeș a dezvăluit că George Copos încerca să-și educe jucătorii din punct de vedere financiar. El n-a ascultat sfaturile patronului.

"În schimb, venea mereu și ne dădea sfaturi, ne învăța să cumpărăm aur. Avea grijă de noi, să nu pierdem banii. Știa ce poți face cu banii! Nu prea am urmat sfaturile. Bine, nici contractele nu erau ca acum", a adăugat Ilyeș. 

Reclamă

Robert Ilyeș: "M-a durut că am plecat de la Rapid"

Robert Ilyeș a plecat de la Rapid în ianuarie 2006, când a semnat liber de contract cu azerii de la Länkäran. Acesta regretă și acum despărțirea de clubul giuleștean.

"M-a durut! După ce am bătut Stuttgart și ne-am calificat mi se oferise o prelungire cu un salariu mult mai mic decât ceea ce luau nou-veniții, jucători care nu făcuseră nimic pentru Rapid. Am fost dezamăgit! Timpul a trecut și inima mi-a rămas acolo!”, a povestit Robert Ilyeș.

George Copos a fost patron la Rapid între 1993 și 2013. Sub "domnia" lui, giuleștenii au cucerit de două ori titlul de campioană, în 1999 și 2003, și de 4 ori Cupa României. 

Reclamă 4 / 0/3

În 2006, Rapid ajungea până în "sferturile" Cupei UEFA (actuala Europa League), unde era eliminată de Steaua.

Gigi Becali își plătește regește jucătorii

În comparație cu George Copos, Gigi Becali își plătește regește jucătorii. De altfel, patronul de la FCSB e pregătit mereu să le mărească salariul. Este cazul lui Florinel Coman!

"Eu am grijă de copiii mei, o să joace la FCSB şi o să-i fac 50.000 de euro pe lună (nr – lui Florinel Coman). Acum are 20.000, îi fac 50.000", a declarat Gigi Becali, după scandalul uriaș în care a fost implicat Florinel Coman. 

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:28 Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi 21:20 VIDEOMomente uluitoare înainte de Barcelona – PSG! Fanii catalani au atacat autocarul echipei lui Xavi! Ce s-a întâmplat 21:05 Barcelona – PSG şi Borussia Dortmund – Atletico Madrid, 22:00, LIVE TEXT! Meciuri decisive pentru semifinalele Champions League 20:59 Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB 20:59 Bernadette Szocs – Prithika Pavade LIVE VIDEO (marţi, 17:00, AntenaPLAY). „Finala” Grupei 11 de la Cupa Mondială Macao 2024 20:27 FotoIlie Năstase, apariţie de gală alături de soţie! Ioana a strălucit pe covorul roşu la lansarea filmului despre viaţa lui „Nasty” 20:22 Bernadette Szocs, performanţă unică în carieră! „Bernie” îşi continuă drumul spre obiectivul uriaş 20:17 Tatăl Cristinei Neagu a murit! Clipe dificile pentru cea mai bună handbalistă a României 20:00 Rafael Nadal a revenit cu victorie în circuitul ATP! Prestaţie de zile mari a spaniolului în primul tur de la Barcelona 19:54 „Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid
Liga 1 • 21:28
Ce salariu îi pregăteşte Dan Şucu lui Marius Şumudică, la Rapid! „Şumi”, în pole-position să-i ia locul lui Cristiano Bergodi
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
Liga 1 • 20:59
Ladislau Boloni, verdict dur despre transferul lui Florinel Coman! Cum a descris plecarea în Qatar a jucătorului de la FCSB
"Te interesează Rapid?" Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi
Liga 1 • 19:54
„Te interesează Rapid?” Răspunsul oferit imediat de Marius Şumudică, după plecarea lui Cristiano Bergodi: „Aste e prioritatea!”
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: "Prea mulţi băieţi buni la ei acasă"
Liga 1 • 19:29
Dan Şucu pregăteşte schimbări majore la Rapid, după demiterea lui Cristiano Bergodi: „Prea mulţi băieţi buni la ei acasă”
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid
Liga 1 • 18:40
Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi