Închide meniul

Dezvăluiri incredibile despre Florinel Coman, făcute de un prieten bun: "Din ce știu eu, e dinamovist"

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2020, 8:33

Dezvăluiri incredibile despre Florinel Coman, făcute de un prieten bun: "Din ce știu eu, e dinamovist"

Florinel Coman vrea să marcheze în Dinamo - FCSB

Hepta

De altfel, Florinel Coman a declarat încă de la prezentarea oficială la FCSB că ținea cu Dinamo când era mic. Sorescu și Florinel Coman sunt prieteni buni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

M-am împrietenit cu Florinel Coman la lotul de tineret. Am vorbit cu el și înainte de derby. e un băiat extraordinar. Mai ales că, din ce știu eu, e dinamovist! A și declarat asta, din ce știu eu”, a spus Deian Sorescu la Prosport.

Ce spunea Coman despre Dinamo, când juca la Viitorul

Florinel Coman a dezvăluit că se uita la meciurile rivalilor și îi plăcea "tripleta" de vis a dinamoviștilor: Claudiu Niculescu – Ganea – Dănciulescu.

Brăila e un oraș de dinamoviști, iar eu țineam cu Dinamo. Mă uitam la meciurile din Liga 1, iubeam tripleta Claudiu Niculescu – Ganea – Dănciulescu”, spunea Coman.

Florinel Coman a ajuns la FCSB

Florinel Coman nu a ajuns la echipa de suflet din copilărie. Gigi Becali l-a cumpărat în 2017 pentru suma de 3 milioane de euro. Acum, Becali îl consideră o adevărată comoară. Patronul FCSB speră să îl vândă pe bani mulți. Orlando City, din MLS, și Roma sunt cele mai interesate echipe pentru transferul lui Coman. Becali vrea cel puțin 10 milioane de euro și un procent de 20% dintr-un viitor transfer. 

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:47 LIVE TEXTFC Botoşani – Dinamo 1-0. Moldovenii au deschis scorul după două gafe uriaşe în apărarea „câinilor”! Moura şi-a dat autogol! 19:39 O sportivă legendară a României va purta flacăra olimpică la sosirea acesteia în Franţa! E medaliată cu aur la Jocurile Olimpice 19:10 Jucătorul dorit de Gigi Becali de la Farul, reacţie clară despre un transfer la FCSB: „Ar fi bine pentru mine!” 18:50 FC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Ilfovenii au scăpat neînvinşi în 10 oameni! Oltenii lui Mititelu rămân pe loc retrogradabil 18:50 Marian Iancu i-a transmis lui Dan Şucu ce decizii radicale ar trebui să ia la Rapid! Cine ar fi antrenor şi cine ar fi preşedinte 18:41 Veste uriaşă primită de Radu Drăguşin! Ar putea fi titular în derby-ul cu Arsenal! Anunţul englezilor 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” Vezi toate știrile
Citește și