Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dezvăluiri spumoase ale fostului copil teribil al Craiovei: „Am debutat cu Steaua, în minutul 5 aveam crampe”. Ce l-a impresionat în Bănie

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 ianuarie 2022, 10:55

Dezvăluiri spumoase ale fostului copil teribil al Craiovei: „Am debutat cu Steaua, în minutul 5 aveam crampe. Ce l-a impresionat în Bănie

Dezvăluiri spumoase ale lui Dragoş Firţulescu

Captură AS.RO LIVE

  • Dezvăluiri spumoase ale fostului copil teribil al Craiovei
  • Ce l-a impresionat în Bănie

Dragoş Firţulescu s-a destăinuit la AS.RO LIVE cu Cătălin Oprişan. Fostul mijlocaş al Craiovei a vorbit despre debutul pentru olteni şi primul meci ca titular pe vechiul Ion Oblemenco.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dezvăluiri spumoase ale fostului copil teribil al Craiovei

Dragoş Firţulescu a prins un tricou de titular chiar într-un derby cu eterna rivală, Steaua, actuala FCSB. Mijlocaşul spune că i s-au înmuiat picioarele când a văzut atmosfera de pe stadion. „Am vrut să plec de la un restaurant, dar patronul mi-a dat o masă şi a pus iminul echipei. La primul meci titular am jucat cu Steaua. Nu am dormit toată noaptea. Vorbeam cu câinii la 5 dimineaţa. Când am ajuns pe stadion şi am ieşit de pe tunel am rămas mască. 20.000 de spectatori cu o oră jumate înainte. Mi s-au înmuiat picioarele. În minutul 5 aveam crampe”, a spus Dragoş Firţulescu la AS.RO LIVE, cu Cătălin Oprişan.

Vrea să revină în fotbal

Deşi nu a reuşit să îşi mai găsească echipă, fotbalistul nu vrea să renunţe la fotbal la 32 de ani. Aşteaptă oferte şi spune că s-a maturizat enorm. „Mă chinui să îmi găsesc. Cred că o s-o mai duc lejer 4-5 ani. Sunt mai profesionist, mă culc. Nu mai facem dragoste cu câteva zile înainte de meci. Mai beau şi un bahar de vin. Aşa am învăţat de la tata, de Revelion. Oriunde mă duc pentru că sunt nebun după fotbal. Am o altă mentalitate, pot şi am o altă motivaţie. Acum mă gândesc să rup norii. De la 24 de ani am luat-o de la zero. Noi românii avem şi domnişoare frumoase, adidaşii rămân mici uneori”, a dezvăluit Firţulescu la AS.RO LIVE cu Cătălin Oprişan.

Reclamă

Care este cel mai bun antrenor român al momentului?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby LIVE VIDEO (luni, 08:50, AntenaPLAY). Bernie debutează la Cupa Mondială Macao 2024 15:28 FC Botoşani – FCU Craiova 4-1. Umilinţă pentru echipa lui Mititelu. Lopez, gol din „foarfecă”! Dinamo pe ultimul loc. Clasamentul 14:28 Ronnie O’Sullivan uimeşte înainte de Campionatul Mondial: „Nu îmi place Crucible. E un coşmar”. Unde ar vrea să mute competiţia 14:20 Dinamo – Poli Iaşi, 18:15, LIVE TEXT! „Câinii” au un meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele probabile 13:52 Întrebarea care l-a făcut pe Erik ten Hag să plece în timpul conferinţei! Antrenorul lui Manchester United nu a mai rezistat 13:11 Emma Răducanu a dus Marea Britanie la turneul final Billie Jean King Cup. Două victorii uriaşe cu Franţa 12:12 FotoCalvarul s-a încheiat pentru Ana Bogdan! Prin ce perioadă de coşmar a putut trece, până să fie eroina României la BJK Cup 12:08 Istvan Kovacs, meci uriaş în UEFA Champions League! Românul va arbitra Barcelona – PSG, returul teribil din Ligă 11:22 „O ai sau nu o ai!” Ionuţ Chirilă ştie de ce Florinel Coman nu e dorit de granzii Europei şi va ajunge în Qatar: „Îi lipseşte!” 11:22 Mircea Lucescu, cale liberă spre Beşiktaş! „Vulturii” şi-au demis antrenorul pus în ianuarie. Fernando Santos e OUT Vezi toate știrile
Pe același subiect
"A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?" Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor
Fotbal intern • 10:53
„A fost Steaua o echipă ajutată de sistem?” Victor Pițurcă a vrut să pună definitiv capăt controverselor: „Adevărul adevărat!”
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost "mai mari" decât Gică Hagi şi Dobrin
Fotbal • 12 apr., 20:04
Victor Piţurcă a pronunţat numele a 7 jucători români care au fost „mai mari” decât Gică Hagi şi Dobrin: „Costau 50.000.000!”
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel
Alte sporturi • 10 apr., 11:00
AS.ro LIVE | Nicole Toma și Bogdan Ristea au fost invitaţii lui Dan Pavel. Poveşti din jiu-jitsu brazilian
Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua
Liga 1 • 5 apr., 17:42
Cristi Borcea a dezvăluit cum a transferat un jucător de la Steaua: „Băi, ne omoară lumea! Era înjurat!”
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: "Suntem pe ultimul loc în Europa"
Tenis • 3 apr., 12:43
Preşedintele Federaţiei Române de Tenis a tras un semnal grav de alarmă: „Suntem pe ultimul loc în Europa”