Închide meniul

Dezvăluirile lui Marica despre ”vraciul” din Serbia! Prin ce a trecut când a fost tratat de Marijana Kovacevic

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 decembrie 2020, 12:59 / Actualizat: 12 mai 2021, 9:05

Dezvăluirile lui Marica despre ”vraciul” din Serbia! Prin ce a trecut când a fost tratat de Marijana Kovacevic

Ciprian Marica a avut o replică aiuritoare pentru Ionuţ Negoiţă

Facebook Ciprian Marica

Marica a avut probleme medicale încă de la 18 ani. Atunci a suferit prima operație, când s-a transferat la Șahtior Donețk.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ciprian Marica: ”Ea calcula săptămâna cu ora”

”Am încercat tot felul de soluții de recuperare. Am fost de trei ori la ea, dar mi-a reușit o singură dată. Poate prima dată eram mai tânăr și am crezut mai mult în chestia asta. Aveam 21 de ani. Stăteam la hotel, la ea mergeam doar la cabinet.

Era ceva pe bază de electroșocuri. N-o prindeai mereu, era chemată pe la echipe. Nu știu dacă pot s-o recomand, dar merită încercat. Dacă ai o ruptură și medicul ți-a zis că stai 4-6 săptămâni, la ea în 4-6 ore ești gata! Ea calcula săptămâna cu ora”, a povestit Marica.

EURO 2008, marele regret al lui Ciprian Marica

EURO 2008 este marele regret al lui Ciprian Marica. Atacantul, care a adunat 25 de goluri în 72 de meciuri pentru echipa națională, nu a evoluat deloc la turneul final din Austria și Elveția.

”Eram al doilea golgeter din preliminarii, după Mutu! A fost decizia domnului Pițurcă. Meritam să joc, dar nu mi-a zis nimic. Acum am discutat cu el: 'Bre nea Piți, de ce nu m-ai băgat la Campionatul ăla European?'. 'Băi Cipi, cred că am greșit puțin și meritai să joci'.

Reclamă

Mă rog… Nu mă ajută scuzele pentru că așa n-am evoluat la singurul European pe care generatia mea l-a prins! Sunt trist din punctul asta de vedere”, a spus Marica, la gsp, în emisiunea ”Prietenii lui Ovidiu”.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! Vezi toate știrile
Citește și