Închide meniul

Dialog fabulos Porumboiu – Șumudică: "Ce faci, Șumi, mai ai coronavirus?" / "Poate m-am imunizat!"

Antena Sport Publicat: 30 aprilie 2020, 10:29

Reclamă
Dialog fabulos Porumboiu – Șumudică: "Ce faci, Șumi, mai ai coronavirus?" / "Poate m-am imunizat!"

Hepta

Marius Șumudică, dialog cu Adrian Porumboiu

Într-un dialog avut la TV, Adrian Porumboiu l-a întrebat pe Șumudică dacă mai are coronavirus. Cei doi au colaborat în 2012 la FC Vaslui. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce faci, Șumi, mai ai coronavirus, sau ai rămas doar cu corona?”, l-a întrebat, ironic, Adrian Porumboiu. „Nu știu… cred că am avut o pneumonie atunci, în decembrie. O să văd când o să-mi fac testul. Poate m-am imunizat”, i-a răspuns Șumudică, scrie gsp.ro, citând Pro X. 

Marius Șumudică se teme de epidemia de coronavirus

Marius Șumudică a spus că bănuiește că a fost infectat cu coronavirus. Șumudică a plecat din Turcia cu un avion privat pentru care a plătit 50,000 de euro și s-a întors în România. 

"La forma gravă de pneumonie pe care am avut-o de Sărbători cred că riscam mult prea mult. Eu am mai spus în glumă că am fost primul care a avut coronavirus, dar în ultima vreme nu mai sunt sigur că a fost o glumă", spune Șumudică la Digisport. 

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Cine va câştiga Marele Premiu al Austriei?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
8:13

Istvan Kovacs și-a aflat pedeapsa, după dezastrul de la Cehia – Turcia! Decizia luată de UEFA, înainte de „optimile” EURO 2024

23:36 28 iun.

„S-au calificat cu stil!” UEFA a analizat „la sânge” naţionala lui Edi Iordănescu! Care a fost momentul „culminant” de la EURO

23:12 28 iun.

Adrian Mutu cere o schimbare majoră în echipa naţională, înaintea meciului cu Olanda: „Putem să facem asta!”

23:06 28 iun.

Cursa de sprint din Marele Premiu al Austriei va fi în direct pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 13:00)

22:49 28 iun.

„Aproape îmi spune ‘tată'” Pepe, mesaj savuros despre un coleg de la naţională! Ce a spus despre Cristiano Ronaldo

22:34 28 iun.

Giovanni Becali a numit jucătorul care va fi titular de bază la echipa națională! Numele rostit de impresar

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 3 FotoIvana Knoll a încins atmosfera la Croaţia – Italia! Apariţie „fierbinte”, cu care a atras toate privirile 4 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 5 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu al Spaniei, în direct pe Antena 1 şi live stream în AntenaPLAY! Spectacol la Barcelona 6 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45)
Citește și