Închide meniul
Video

Dinamo a găsit soluția pentru a scăpa de „blestemul” înfrângerilor! Un preot şi-a făcut apariția în vestiarul „câinilor”! Imagini de senzatie

Reclamă

Antena Sport Publicat: 30 septembrie 2021, 10:26

„Câinii” speră ca istoria să se repete și să revină și acum. După ce l-a readus pe Mircea Rednic pe banca tehnică, cei de la Dinamo au apelat și la un preot. Din informațiile AS.ro, fanii au venit cu inițiativa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un preot a sfințit vestiarul lui Dinamo

După cum veți putea vedea și în imaginile de mai jos, un preot a fost chemat în vestiarul lui Dinamo. Părintele a sfințit vestiarul, iar fanii speră ca „blestemul” infrângerilor să se oprească.

Dinamo și-a a găsit salvatorul – Mircea Rednic

Dinamo a schimbat antrenorul pentru a putea depăși situația dezastruoasă pe care o traversează. „Câinii” l-au numit principal pe Mircea Rednic, care este la a 5-a descălecare în „Ștefan cel Mare”.

„În proporţie de 80 la sută eram convins. Au rămas 20 la sută. Mâine se va semna. În principiu, am căzut de acord. Ştiam la ce mă înham, nu mi-e frică. E Dinamo şi e normal că în momentele grele să răsăpund prezent. M-a convins cu situaţia care este acum. Iar o daţi cu a 5-a oară, nu am plecat din cauza mea.

M.-au chemat tot în situaţii dificile, am reuşit să formeze cât de cât o echipă şi după aceea s-a renunţat la serviciile mele. După ce am plecat eu, Dinamo a avut probleme. Mi se pare normal să am mână liberă. Eu sunt principalul responsabil de acum încolo”, a spus Rednic după întâlnirea cu șefii „câinilor”.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:48 Lamia – PAOK LIVE VIDEO (17:00, AntenaPLAY). Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera Vezi toate știrile
Citește și