Închide meniul

Dinamo – Academica Clinceni 1-3 | Florin Prunea, atac violent la jucători: "Chiar să fii atât de inconștient?” Se teme pentru viața lui Gigi Mulțescu

Alexandru Ivan Publicat: 10 aprilie 2021, 5:20

Dinamo – Academica Clinceni 1-3 | Florin Prunea, atac violent la jucători: "Chiar să fii atât de inconștient?” Se teme pentru viața lui Gigi Mulțescu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florin Prunea, atac dur

  • Dinamo - Clinceni 1-3
  • Discurs manifest al lui Florin Prunea

Dinamo merge din rău în mai rău. "Câinii" au patru înfrângeri consecutive și au obținut doar 2 puncte în ultimele 10 etape. Situația este dramatică la clubul din Ștefan cel Mare, iar Florin Prunea se teme pentru sănătatea lui Gigi Mulțescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„E clar că este totul scăpat de sub control. Totul este din interior, știi că așa se întâmplă. Îl văd pe nea Gigi, săracul… ăștia care conduc la Dinamo acum sunt inconștienți?"

Dinamo – Academica Clinceni 1-3 | Florin Prunea i-a desființat pe jucători

Poate să se întâmple ceva cu el pe bancă, Doamne ferește. Lăsați-l, băi, fraților, să-și vadă de bătrânețe, de copii, de nepoți. E posibil să vă bateți joc în halul ăsta de un om care a făcut istorie pentru Dinamo? Chiar să fii atât de inconștient?”, a spus Florin Prunea, la Digi Sport.

Reclamă

Gigi Mulțescu a bifat, până acum, trei meciuri în cel de-al 5-lea mandat pe banca "câinilor". Toate au fost înfrângeri, 0-1 cu Poli Iași, 0-1 cu CFR Cluj și 1-3 cu Clinceni.

Dinamo riscă să intre în play-out de pe loc direct retrogradabil, dacă Hermannstadt va câștiga la Poli Iași. În aceste condiții, nici Florin Prunea nu știe cine ar putea să-i salveze pe "câini". Gigi Mulțescu a anunțat deja că vrea să plece.

Reclamă

„Și aici avem o problemă. Dacă iei toată lista aia cu cei cu licența Pro și te uiți pe ea, nu găsești doi antrenori pe care să-i angajezi acum. Nu ai niciun antrenor pe care să-l angajezi în momentul de față!

Fără performanțe în ultimul timp. Ciobi a avut performanțe, Rednic și el cu probleme mari în ultimul timp, Bratu nu știu dacă a stat la vreo echipă mai mult de o lună. Nu sunt antrenori!”, a mai spus Florin Prunea.

Dinamo a avut nu mai puțin de trei antrenor în acest sezon, Cosmin Contra, Ionel Gane și Gigi Mulțescu. Cel mai mult a rezistat Gane, 18 meciuri. 

Reclamă 4 / 0/3

Fanii lui Dinamo i-au criticat pe petrecăreţi

Dinamo a terminat sezonul regulat în genunchi. Pentru fani, au fost mai dureroase imaginile de la petrecerea cu manele dată de Ricardo Grigore, la care au fost prezenţi şi alţi jucători ai "câinilor".

 "Aveți suporterii cei mai tari, dar voi vreți manele şi dați bani la lăutari!", a fost mesajul suporterilor lui Dinamo

Ricardo Grigore a refuzat să comenteze această situație. "Nu vreau să-mi comentez viaţa personală în spaţiul public. Este viaţa mea personală şi nu comentez aşa ceva. Îmi cer scuze dacă deranjez", a transmis Ricardo Grigore, la finalul partidei dintre Dinamo şi Clinceni.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update!
Antena Sport Update • 28 mart., 16:43
Camelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 28 martie
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 28 mart., 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo