Închide meniul

Dinamo, ajutor nesperat din partea FRF! Cum s-a modificat regulamentul pentru licențiere. Avertismentul lui Răzvan Burleanu: "Doar în acest sezon!"

Alexandru Ivan Publicat: 25 februarie 2021, 15:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:15

Dinamo, ajutor nesperat din partea FRF! Cum s-a modificat regulamentul pentru licențiere. Avertismentul lui Răzvan Burleanu: "Doar în acest sezon!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Burleanu, ajutor pentru Dinamo

  • Dinamo are emoții pentru obținerea licenței
  • Gură de aer din partea FRF

Anunțul vine ca o gură de aer pentru Dinamo. UEFA le-a cerut federațiilor să ajute echipele care nu pot să obțină licența pentru cupele europene.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FRF a aplicat însă recomandarea celor de la UEFA și la nivelul primelor două eșaloane din România. Decizia a fost luată în cadrul ședinței Comitetului Executiv, care s-a întrunit în cursul zilei de joi.

Dinamo, ajutor nesperat din partea FRF

"Am modificat regulamentul de licențiere. Cluburile vor avea mai mult timp la dispoziție pentru plata datoriilor aferente anului trecut. Cluburile pot achita până la 30 iunie un procent de cel mult 15% din datoriile scadente la 31 decembrie 2020", a explicat Răzvan Burleanu după ședința Comitetului Executiv.

Reclamă

În cadrul aceleiași ședințe,  Răzvan Burleanu a lansat un atac fără precedent la adresa celor de la LPF, pe tema introducerii sistemului VAR în Liga 1. 

Răzvan Burleanu îi atenționează pe dinamoviști

Șeful FRF atenționeză cluburile cu datorii că regulamentul pentru licențiere va fi schimbat doar în acest sezon. Decizia federației a venit pe fondul pandemiei de Covid-19. 

Reclamă

"Este o măsură pe care o vom aplica doar în acest sezon, ținând cont de pandemie. Aceste datorii pot fi doar către angajați, asigurări sociale sau entități fiscale. Cred că n-ar trebui să avem cluburi cu probleme financiare la acest proces de licențiere. Veniturile cluburilor au scăzut, în medie, cu 19%", a adăugat Răzvan Burleanu. 

Dinamo are nevoie de 863.000 de euro pentru a juca în Liga 1 sezonul viitor. Termenul limită precedent era data de 26 martie. Acum, "câinii" vor mai avea puțin timp la dispoziție pentru a rezolva problema licențierii.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:20 Florentin Petre cere un jucător în naţionala României: „Nu poţi să începi fără el! E cel mai în formă!” 10:08 „Ce nu a luat Ianis de la Gică Hagi?” Gică Craioveanu nici nu a stat pe gânduri: „N-are cum să o aibă!” 9:29 Modul incredibil prin care avocaţii încearcă să îl scape pe Mario Iorgulescu de condamnarea de 13 ani şi 8 luni de închisoare 9:26 Bernadette Szocs, după victoria uriaşă cu Adriana Diaz, de la Incheon: „Dacă voi juca aşa, va urma un alt rezultat mare” 9:05 Carlos Alcaraz, eliminat de Grigor Dimitrov din sferturile turneului de la Miami! Principalul favorit a fost spulberat de bulgar 8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 VIDEOBernadette Szocs – Adriana Diaz 3-0. Bernie, victorie uriaşă şi calificare în sferturile WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon Vezi toate știrile
Pe același subiect
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”