Închide meniul

Dinamo are nevoie de "SMURD!" Gheorghe Mulţescu este favorit să îi ia locul lui Jerry Gane! Un alt fost antrenor aşteaptă telefonul fanilor: "E greu să refuzi"

Antena Sport Publicat: 15 martie 2021, 20:25 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Reclamă
Dinamo are nevoie de "SMURD!" Gheorghe Mulţescu este favorit să îi ia locul lui Jerry Gane! Un alt fost antrenor aşteaptă telefonul fanilor: "E greu să refuzi"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Gheorghe Mulţescu, favorit să vină antrenor la Dinamo

Gheorghe Mulţescu este favorit să îi ia locul lui Jerry Gane, după ce tehnicianul şi-a dat demisia. Gane a luat decizia de a pleca după ce Dinamo a pierdut partida cu FC Argeş, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Conform celor de la gsp.ro, fanii din DDB l-au contactat deja pe Gheorghe Mulţescu pentru a prelua prima echipă. Mulţescu a mai antrenat-o pe Dinamo de 4 ori.

"E nevoie de un antrenor cu experiență, care știe să gestioneze situații de genul acesta, mai ales că echipa e într-o situație grea, te bați la evitarea retrogradării. Sau poate fi o variantă cu Gigi Mulțescu și cu un alt antrenor, să fie un mix de doi dinamoviști care știu ce înseamnă Dinamo", a spus Dănciulescu la Digisport

Numele lui Gheorghe Mulţescu a fost vehiculat după umilinţa cu Viitorul, scor 0-5, dar şi în toamnă, în momentul în care Cosmin Contra, cel care i-a luat locul la Dinamo, a decis să plece de la echipă. Mulţescu nu era prea încântat de varianţă şi spunea că va negocia dacă i se va propune postul de antrenor principal.

"Dacă primesc un telefon, mă așez la o discuție civilizată și după vedem ce se întâmplă. După discuție ce va fi e altă treabă. (…) Normal că mă confund cu istoria lui Dinamo. În primul rând nu a venit nimic (n.r. – nicio ofertă), iar în al doilea rând nu pot să mă arunc cu capul în zid. Am contribuit la salvarea echipei, acum iar să fiu pentru acest gen de probleme? Ne așezăm și vedem care o să fie datele problemei”, spunea, la acel moment, Gheorghe Mulţescu.

Reclamă
Reclamă

Florin Bratu, tentat să revină şi el la Dinamo

Şi Florin Bratu ar fi tentat de o revenire la Dinamo. Dacă Mulţescu refuză, fanii din DDB ar putea să îl sune. 

"E foarte greu să refuzi ca şi dinamovist. Deocamdată, nu pot să spun mai multe pentru că nu m-a contactat nimeni", a spus Florin Bratu, şi el un fost antrenor la Dinamo, la Digisport. 

Reclamă
Reclamă
Recomandări

Reuşeşte FCSB să o învingă şi pe PAOK în Europa League?

Loading ... Loading ...
Citește și:
9:45

LIVE VIDEOIoana Sîngeorzan – Park Gahyeon, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Andreea Dragoman, victorie dramatică la China Smash 2024

9:29

Ce a putut face Vlad Chiricheş pe Arena Naţională, la 30 de minute după FCSB – RFS 4-1, când toată lumea plecase acasă

8:50

Ilie Dumitrescu a remarcat în FCSB – RFS 4-1 un jucător pe care Gigi Becali l-a făcut praf în trecut: „Dă consistenţă jocului”

8:41

La mulţi ani, Simona Halep! Marea noastră campioană împlineşte 33 de ani şi e aproape de revenirea în circuit

8:30

Ce a spus antrenorul lui Tottenham după eliminarea lui Radu Drăguşin din meciul cu Qarabag: „Nu i-am transmis nimic”

7:59

Florin Tănase, reacţie fabuloasă după FCSB – RFS 4-1: „Doar trei goluri am văzut, la unul eram pe jos”! Ce a spus de Gigi Becali

1 FotoMihaela Cambei, uimită de gestul uriaş al lui Ion Ţiriac! Răsturnare de situaţie: „Era vorba de David Popovici” 2 FotoAdelina Chivu, anunţ despre revenirea lui Cristi Chivu în fotbalul românesc: „Crezi că mai înţelege ceva de aici?” 3 FCSB – RFS 4-1. FCSB a dat recital la debutul în grupa principală din Europa League. Darius Olaru, „dublă” spectaculoasă! 4 Tottenham, victorie clară cu Qarabag, după ce Drăguşin a fost eliminat! Ajax a făcut spectacol cu Beşiktaş! Rezultatele serii 5 FotoLewis Hamilton şi-a ales favoritul dintre Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo: „La finalul zilei sunt fanul lui” 6 Program prelungit şi trasee modificate pentru mai multe linii STB, pentru meciul FCSB – RFS. Anunţul făcut
Citește și