Închide meniul

Dinamo are un nou antrenor! Dusan Uhrin, prezentat oficial la doar 30 de minute după ce a ajuns în România. Cifrele antrenorului pe care mizează „câinii”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 9 martie 2022, 17:06

Dinamo are un nou antrenor! Dusan Uhrin, prezentat oficial la doar 30 de minute după ce a ajuns în România. Cifrele antrenorului pe care mizează „câinii

Dusan Uhrin, noul antrenor al lui Dinamo

Profimedia

Dusan Uhrin, prezentat oficial la Dinamo la doar 30 de minute după ce a ajuns în România

Dusan Uhrin Jr. a mai pregătit-o de două ori pe Dinamo. Prima oară în sezonul 2019/2020, iar a doua oară anul trecut. În 2021, tehnicianul ceh a stat 10 meciuri pe banca trupei din „Ştefan cel Mare”, reuşind să o salveze de la retrogradare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 victorii, 3 egaluri şi 2 înfrângeri a înregistrat Uhrin la Dinamo, în sezonul trecut. Sezonul acesta, Dusan Uhrin Jr. ar urma să aibă un bonus direct de 25.000 de euro dacă va salva echipa de la retrogradare.

„Bine ai revenit la Dinamo București, Dušan Uhrin! Dinamo București a ajuns la un acord cu antrenorul Dušan Uhrin pentru a prelua, de astăzi, conducerea tehnică a echipei noastre.

Tehnicianul ceh a ajuns în urmă cu câteva momente în București și va conduce, la ora 17:30, prima ședință de pregătire în cantonamentul de la Săftica.
Dušan Uhrin a mai antrenat de două ori Dinamo București în carieră, în sezonul competițional 2019-2020 (23 de meciuri, 9 victorii, patru remize, 10 înfrângeri) și anul trecut, când a terminat campionatul pe locul 5 în play-out (9 partide, 5 victorii, două remize, două eșecuri), cifre în Liga 1”, a anunţat Dinamo, pe contul de Facebook.

Ce a spus Dusan Uhrin Jr. după ce a sosit în România

Înainte să fie prezentat, Dusan Uhrin Jr. a sosit în România pentru a discuta cu oficialii lui Dinamo. Antrenorul ceh a fost dorit de oficialii din „Ştefan cel Mare”, după despărţirea de Flavius Stoican.

Reclamă

„Vom vedea ce va fi (n.r. – legat de derby-ul cu Rapid). Încă nu am semnat cu Dinamo! M-am întors pentru fani, pentru ei am venit în România. Negocierile au decurs foarte rapid. M-au sunat ieri dimineață să vin şi în această seară mă voi vedea cu conducătorii. Cu jucătorii ar trebui să vorbesc după ce voi semna contractul, dacă îl voi semna.

Va fi mult mai dificil decât data trecută. Acum e sigur barajul, dar sunt multe lucruri de văzut. Îmi place România, vom vedea ce se va întâmpla. Să vedem ce se va întâmpla în această seară, poate mă întorc la Praga. Încă nu am semnat. E mai bine să vorbim diseară”, a spus Dusan Uhrin, la sosirea în România.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și