Închide meniul

Dinamo – Chindia 1-0. Minune înainte de Crăciun! „Câinii” au câștigat din nou, după 4 luni! Final nebun în Ștefan cel Mare

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 13 decembrie 2021, 22:15

Dinamo – Chindia 1-0. Minune înainte de Crăciun! „Câinii au câștigat din nou, după 4 luni! Final nebun în Ștefan cel Mare

LIVE SCORE Dinamo - Chindia

Hepta

Dinamo a câștigat cu noroc meciul cu Chindia Târgoviște. Oaspeții au avut câteva șanse importante în prima repriză, dar, în partea a doua, elevii lui Emil Săndoi au ratat ocazii uriașe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Popa i-a furat mingea portughezului Pinto, care a vrut să paseze și s-a încurcat singur, dar, față în față cu Iliev, Popa a șutat în bară. Câteva minute mai târziu, Dinamo a marcat prin Cătălin Carp, după o minge ajunsă cu noroc la el, în interiorul careului. A fost una dintre puținele faze pe care echipa lui Rednic le-a avut la poarta Chindiei.

În minutul 79, Iliev l-a lovit cu cotul direct în față pe Răzvan Matiș, care, deși a început să sângereze, a putut să continue meciul. Hațegan a acordat penalty, dar Daniel Popa a șutat în bară. Până la finalul meciului, Dinamo s-a apărat în disperare și, cu mult noroc, a reușit să nu primească gol.

S-a terminat 1-0 pentru echipa lui Mircea Rednic, care a bifat astfel prima victorie în Liga 1 după patru luni. În acest interval, „câinii” au adunat 15 meciuri consecutive fără succes. Dinamo a urcat pe locul 15 în Liga 1, în timp ce Chindia a rămas pe poziția a 11-a.

Dinamo – Chindia 1-0

Min 90: Final de meci! Dinamo a câștigat cu 1-0.

Reclamă

Min 90+4: Ocazie monumentală pentru Chindia! Răzvan Matiș a șutat tare, de la distanță, dar Iliev a intervenit salvator.

Min 82: Penalty ratat de Chindia! Daniel Popa a șutat în transversală

Min 79: Fază controversată! Iliev l-a lovit cu cotul pe Răzvan Matiș, direct în figură

Reclamă 4 / 0/3

Min 63: GOOOL Dinamo! Cătălin Carp a marcat după ce fundașii Chindiei n-au reușit să degajeze un balon din propriul careu

Min 60: Ocazie uriașă pentru Chindia! Daniel Popa a șutat în bară, singur cu Iliev, după ce i-a furat mingea lui Pinto. Portughezul a vrut să paseze dar s-a încurcat în minge.

Min 45: Pauză!! Scorul este 0-0.

Min 12: Ocazie Chindia! Popadiuc a trimis foare aproape de poarta lui Iliev, de la distanță!

Min 2: Ocazie Chindia! Daniel Florea a șutat puțin pe lângă poartă din interiorul careului.

Min 1: A început meciul.

Dinamo: Iliev – Gluhakovic, Pinto, Grigore, Kainourgios – Carp, Răuță, Sorescu – Sorescu, Ivanovski, Vestenicky
Rezerve: Eșanu, Radu, Ehmann, Itu, Țîră, Popa, Bani, Amzar, Nunic
Antrenor: Mircea Rednic

Reclamă

Chindia: Căbuz – Căpușă, Celea, Iacob, Roumpoulakou – Neguț, Dulca, Popadiuc, Jipa – Popa, Florea
Rezerve: Moldovan, Șerban, Kocic, Suciu, Corbu, Matiș, Stoian, Martac, Cherchez
Antrenor: Emil Săndoi

Pentru prima dată în carieră, Alexandru Răuță a purtat banderola de căpitan al lui Dinamo. Mircea Rednic l-a desemnat pe mijlocașul de 29 de ani după ce, în acest sezon, au purtat banderola Deian Sorescu și Gabi Torje.

Știrea inițială

Dinamo a ajuns pe ultimul loc în Liga 1

Dinamo a ajuns codașă în România după ce Academica Clinceni a bătut-o pe FC U Craiova, scor 2-1. Rednic crede că, deși Dinamo a căzut pe ultimul loc, rezultatul meciului dintre Craiova și Clinceni a fost benefic pentru echipa lui. „Puriul” e fericit că distanța dintre „câini” și locurile de baraj nu s-a mărit.

„N-am mai fost în situația, dar încă nu s-a terminat etapa. Ce ați fi vrut? Să bată Craiova, să facă 18 puncte? Să o luăm și așa, dacă băteau, aveau 9 puncte față de noi. Eu zic că nu-i rău, suntem acolo aproape. Acum CFR e obligată să câștige pentru că FCSB a câștigat. De aceea spun că meciul de mâine e foarte important”, a spus Mircea Rednic, la conferința de presă dinaintea meciului Dinamo – Chindia.

Doar 9 puncte a adunat Dinamo în acest sezon al Ligii 1. Ultima victorie a „câinilor” datează din 2 august, când antrenor era Dario Bonetti.

Recomandări
  • Tragerea la sorți a grupelor Nations League 2022-2023 e LIVE pe www.as.ro, joi, de la ora 19:00
  •  Dinamo – Chindia 1-0

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:17 LIVE VIDEOLeicester – West Brom se joacă ACUM! Trei meciuri din Championship se văd azi în AntenaPLAY 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:45 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! Duel între George Pușcaș și Marius Marin în Serie B 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele au fost în AntenaPLAY 12:39 „E strigător la cer!” Florinel Coman, taxat după ce a ales să se transfere de la FCSB în Qatar Vezi toate știrile
Citește și