Închide meniul

Dinamo e groggy! „Câinii” au rămas în 10 oameni după un sfert de oră. Giafer, eliminat pe „Ion Oblemenco”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 septembrie 2021, 21:51

Dinamo e groggy! „Câinii au rămas în 10 oameni după un sfert de oră. Giafer, eliminat pe „Ion Oblemenco

Deniz Giafer, eliminat în Universitatea Craiova - Dinamo

Captură Telekom Sport

Deniz Giafer a avut o seară scurtă, pe care va dori să o uite cât mai repede. Tânărul fundaș dinamovist a văzut două cartonașe galbene în decurs de 10 minute și a făcut penalty-ul din care Craiova lui Reghecampf a deschis scorul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo, început de coșmar cu Universitatea Craiova

Giafer a văzut primul galben în minutul 6, pentru un fault dur asupra lui Ștefan Baiaram. 10 minute mai târziu, fundașul lui Dinamo i-a dat peste picioare lui Andrei Ivan în propriul careu, iar arbitrul a dictat eliminare și penalty pentru gazde.

Pentru Giafer a fost prima eliminare din cariera de profesionist. Meciul cu Universitatea Craiova a fost al 9-lea pentru el în acest sezon al Ligii 1.

Lyes Houri și-a asumat responsabilitatea executării loviturii de pedeapsă și l-a învins fără probleme pe Plamen Iliev.

Laurențiu Reghecampf: „Trebuie să abordam meciul într-un mod foarte serios”

Dacă va pierde și pe Ion Oblemeco, Dinamo ar ajunge la 7 înfrângeri consecutive în Liga 1. În ciuda situației delicate ale adversarilor, Laurențiu Reghecampf și-a avertiza elevii înaintea meciului.

Reclamă

Mâine seară joc cu Dinamo, derby, meci important pentru noi. Indiferent de situația lor, pe noi ne interesează numai victoria. Trebuie să abordam meciul într-un mod foarte serios, situația noastră în clasament nu este una bună, nu mai vrem să facem pași greșiți.

Nu mă interesează ce a făcut Dinamo în trecut, eu vă spun că vom avea un meci foarte greu, eu iau în serios partida de mâine seară și nu este de glumit, întotdeauna se întâmplă ca o echipa să vină după o perioadă dificilă și să facă un meci mare. Jucătorii trebuie să fie pregătiți și să nu se ducă în latura că Dinamo în momentul de față are probleme, că nu a câștigat sau altceva. Dinamo este Dinamo, au și ei jucători care pot face diferența în orice moment. Indiferent de momentul în care trece echipa prin momentul de față, Dinamo rămâne Dinamo”, a transmis Reghecampf.

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dinamo e groggy
  • „Câinii” au rămas în 10 oameni după un sfert de oră

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” Vezi toate știrile
Citește și