Închide meniul

Dinamo e în prag de faliment, dar un jucător se laudă cu ceasuri de 500.000 de euro: “Are două milioane, nu e problemă dacă nu e plătit o lună sau două”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2021, 8:28

Dinamo e în prag de faliment, dar un jucător se laudă cu ceasuri de 500.000 de euro: “Are două milioane, nu e problemă dacă nu e plătit o lună sau două”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Dinamo, probleme financiare

Dinamo este aproape de colaps-ul financiar, dar Diego Fabbrini o duce bine. Italianul are o colecție de ceasuri în valoare de 500.000 de euro. Totul a fost dezvăluit chiar de agentul jucătorului, Florin Manea. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Florin Manea: “Fabbrini a câștigat 2 milioane de euro în ultimii cinci ani” 

“A câștigat două milioane de euro în ultimii cinci ani de când sunt eu cu el. Așa că nu e problemă dacă nu e plătit o lună sau două. Ceea ce mi-a zis el e faptul că se adună 6-7 luni și nu e normal” a spus Florin Manea pentru Pro Sport. 

Diego Fabbrini ș-a vândut recent un exemplar din impresionanta sa colecție de ceasuri. Impresarul lui a dat asigurări că fotbalistul nu a recurs la gest din lipsă de bani. 

“Nu este adevărat că are datorii și de aceea a vândut un ceas. Fabbrini are ceasuri în valoare de 500.000 de euro, în Anglia a schimbat ceasuri cu alți colecționari de 200.000 de euro. E un tip calculat, îi plac astfel de tranzacții, e pasionat de așa ceva. Și-a dat ceasul respectiv ca să cumpere altul” a afirmat Florin Manea. 

Italianul a acceptat să-și prelungească contractul cu Dinamo și a renunțat la 8.000 de euro după negocierile cu DDB. Fabbrini a ajuns în Ștefan cel Mare în 2019, venit gratis de la CSKA Sofia. 30 de ani are Fabbrini și este cotat la 550.000 de euro, conform Transfermarkt.  

Reclamă

Dinamo – FCSB, derby-ul zilei în Liga 1 

Dinamo și FCSB sunt față în față în etapa cu numărul 21 din Liga 1, iar Diego Fabbrini este așteptat titular.  Dinamoviștii vor să ajungă pe loc de play-off!

Meciul se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, și va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro. 

Înaintea partidei, FCSB este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 9, cu 25 de puncte. "Roș-albaștrii" au cel mai bun atac din țară, cu 47 de goluri marcate în 20 de partide. 

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” au deschis cu noroc scorul, dar au fost egalaţi imediat! Penalty dat şi anulat pentru Dinamo! 21:20 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și