Închide meniul

Dinamo este pe punctul de a realiza primul transfer. Negoiţă are aşteptări mari de la spanioli. "Să facă o echipă puternică"

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 august 2020, 19:52 / Actualizat: 12 mai 2021, 10:10

Dinamo este pe punctul de a realiza primul transfer. Negoiţă are aşteptări mari de la spanioli. "Să facă o echipă puternică"

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Dinamo, în negocieri avansate cu Vlad Achim

Pablo Cortacero este pe punctul de a bifa primul transfer din momentul în care a preluat pachetul majoritar de acţiuni de la Ionuţ Negoiţă. Conform GSP, Vlad Achim este jucătorul cu care a bătut palma omul de afaceri spaniol. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vlad Achim, aproape de a semna cu Dinamo

Mijlocaşul a jucat, în ultimii ani, pentru FCSB, FC Botoşani şi Viitorul. S-a despărţit de echipa lui Hagi în această vară. Sezonul trecut, Achim a înscris 5 goluri în cele 28 de meciuri în care a îmbrăcat tricoul constănţenilor.

"Mi-aş dori să fie o echipă puternică, să se bată la titlu, să meargă în Europa şi să merg şi eu la meciuri cu drag. Cu spanioli, cu români, cu iugoslavi…să fie jucători buni, să facă echipă bună şi să aibă rezultate", a declarat Ionuţ Negoiţă pentru AntenaSport.

Chiar dacă se vorbea despre o adevărată legiune spaniolă care vine la gruparea din Ştefan cel Mare, se pare că ţintele de pe piaţa transferurilor sunt altele. Dinamoviştii poartă negocieri cu jucători care cunosc foarte bine Liga 1. Este vorba de Boubacar Fofana, Ely Fernandes, Nasser Chamed şi Dumitru Cardoso.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și