Închide meniul

Dinamo – FC Argeș 1-2 | Iasmin Latovlevici, după ce și-a învins fosta rivală. „Mi-a fost dor!” Ce a vorbit cu Gabi Torje înaintea meciului + Reacția genială a lui „Aguero din Berceni”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 26 octombrie 2021, 23:31

Dinamo – FC Argeș 1-2 | Iasmin Latovlevici, după ce și-a învins fosta rivală. „Mi-a fost dor! Ce a vorbit cu Gabi Torje înaintea meciului + Reacția genială a lui „Aguero din Berceni

FC Argeș – FC Botoșani, LIVE SCORE pe AS.ro

Hepta

Iasmin Latovlevici a jucat multe meciuri împotriva lui Dinamo pe vremea când îmbrăca tricoul celor de la FCSB. Fundașul stânga a dezvăluit că a depănat câteva amintiri cu Gabi Torje înaintea meciului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FC Argeș – Dinamo 1-2 | Reacția lui Iasmin Latovlevici

Cu toate că a fost mereu rivalul lui Dinamo, Latovlevici își dorește ca echipa din Ștefan cel Mare să iasă cât mai repede din criză. Dinamo are probleme uriașe pe plan financiar, cât și sportiv.

„Vorbeam cu Torje, are ceva stadionul ăsta, mi-a fost dor. De dragul fotbalului românesc, echipa asta trebuie să fie mai bine. Eu cred că pentru spectacol e bine ca și ei să fie mai sus.

Vreau doar să câștig. E o senzație ok când câștig, indiferent împotriva cui. I-am văzut și cum aleargă și nu cred că sunt la un nivel fizic foarte bun. Oricum majoritatea echipelor din Liga 1 nu aleargă pe cât ar trebui. E un sentiment ciudat să vezi echipele mari că se chinuie”, a spus Iasmin Latovlevici, după FC Argeș – Dinamo 1-2

FC Argeș a învins-o pe Dinamo cu două goluri marcate în ultimul sfert de oră. Ișfan a egalat în minutul 78 după ce Țîră deschisese scorul la câteva minute după pauză. Lovitura decisivă a venit chiar în minutele de prelungire, când Cristi Dumitru, jucător împrumutat de la FCSB, l-a învins pe Eșanu după o minge respinsă greșit de portarul dinamovist.

Reclamă

Cristi Dumitru: „Aveam nevoie de acest gol!”

Poreclit „Aguero din Berceni”, Dumitru a recunoscut că aștepta de mult un gol care să-i ridice moralul. În acest sezon, el avea un singur gol marcat în 12 partide oficiale.

„Aveam nevoie de acest gol pentru a avea încredere. Aveam nevoie de această victorie și să ne calificăm în sferturi. Am simțit faza și am fost în fața porții, de unde am dat gol. A fost un teren ok. E urât urât, se simte ca un meci amical. Sper să se termine cu pandemia asta. Am pornit puțin mai greu, dar acum avem 8 meciuri fără înfrângere. Dacă o ținem așa, ieri l-am ratat la mustață”, a spus și Cristi Dumitru.

Meciurile din „optimile” Cupei României

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și