Închide meniul

Dinamo – FC Argeş 1-2. Pablo Cortacero, interzis la Dinamo! Jucătorii nu-l mai vor la echipă: "Sper să nu vină deloc!"

Dragoș Vasile Publicat: 15 martie 2021, 19:35 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:14

Dinamo – FC Argeş 1-2. Pablo Cortacero, interzis la Dinamo! Jucătorii nu-l mai vor la echipă: "Sper să nu vină deloc!"

Dinamo

Pablo Cortacero, interzis la Dinamo

  • Dinamo - FC Argeş 1-2
  • Eşanu, mesaj pentru Pablo Cortacero

La finalul meciului, Mihai Eşanu i-a transmis un mesaj categoric acţionarului majoritar de la Dinamo. Cortacero a anunţat, din nou, că va veni cu banii la formaţia din Ştefan cel Mare, însă tânărul portar nu îşi doreşte ca acest lucru. Goalkeeper-ul este sătul de promisiunile spaniolului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Şansele s-au diminuat din meciurile trecute. Situaţia e grea. La orice echipă e o situaţie grea când nu sunt rezultate. Am auzit ceva în vestiar. Sper să nu vină deloc. A făcut prea mult rău. Orice s-ar întâmpla, nu poate să repare acest lucru. Anul ăsta este cea mai importantă realizare din viaţa mea. În urmă cu doi ani nu ştiam dacă mai puteam să merg vreodată.", a declarat Eşanu la DigiSport.

Mihai Eşanu merge la EURO U21. Portarul, colpeşit de emoţii: "Nu ştiam să citesc hârtia de convocare"

Portarul lui Dinamo se află în lotul cu care România se va prezenta la Campionatul European de Tineret de luna aceasta. Adrian Mutu a decis să mizeze pe acesta, iar Eşanu recunoaşte că a fost luat prin surprindere încât nici măcar nu ştia să citească hârtia de convocare.

Reclamă

"Eram în drum spre antrenament, am primit ceva de la un delegat al clubului. Nici nu știam să citesc hârtia, că nu am mai primit niciodată așa ceva. L-am sunat: ce-i asta? Mi-a zis că sunt la lot.

Eram așa…nu știam ce să cred. Până când n-am văzut pe site-ul FRF, nu am crezut. Niște sentimente… Sincer, nu mi-au dat lacrimile, pentru că eram în vestiar și nu voiam să mă vadă băieții, dar dacă nu eram, sigur că îmi dădeau lacrimile. E ceva incredibil, e ca un vis pentru mine. Dar m-am trezit, meciul ăsta m-a trezit", a mai declarat Eşanu.

Reclamă

Dinamo – FC Argeş 1-2! Agentul 007 a revenit, în altă variantă! "Câinii", 7 meciuri consecutive fără victorie! Malele a distrus echipa lui Gane

"Vulturii" au deschis scorul în minutul 28, prin Grecu. Reuşita acestuia i-a aparţinut în mare parte lui Malele care s-a distrat cu apărarea dinamovistă. "Câinii" au alergat după egalare, iar Vlad Achim a marcat pentru 1-1, în minutul 71, cu o execuţie superbă.

Egalitatea a durat doar 13 minute. Şerban a fost faultat în careu, iar arbitrul Coza a dictat lovitură de la 11 metri. Malele a ieşit din nou la rampă. Atacantul a transformat fără probleme şi a adus toate punctele în tabăra piteşteană. În acest sezon, elveţianul a ajuns la cota 11.

În urma acestui rezultat, FC Argeş se apropie la un punct de ultimul loc de play-off, ocupat de Academica Clinceni, în timp ce Dinamo rămâne pe locul 14 şi bifează al şaptelea meci consecutiv fără victorie în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:09 Cine îi poate lua locul de titular lui Ștefan Târnovanu la FCSB! Anunțul lui Mihai Stoica: „Nu poți să-i dai gol” 11:53 Programul românilor la Cupa Mondială de haltere. Competiţia e în AntenaPLAY, în perioada 31 martie – 11 aprilie 11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 Vezi toate știrile
Pe același subiect
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”
Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori
Liga 1 • 27 mart., 20:18
„E o palmă dată fotbalului!” Dinamo, comunicat fulger după ce va juca patru meciuri fără spectatori! „Câinii” se revoltă
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe. Mesajul transmis de fostul jucător al „câinilor”.
Liga 1 • 27 mart., 20:05
Ionel Dănciulescu, reacție vehementă după ce Dinamo și UTA au primit sancțiuni uriașe: „Mi se pare absurd!”