Închide meniul

Dinamo – FC Argeş 0-2. „Câinii”, o nouă umilinţă în Liga 1! Dario Bonetti: „Facem greşeli, sunt îngrijorat!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2021, 20:30

Dinamo – FC Argeş 0-2. „Câinii, o nouă umilinţă în Liga 1! Dario Bonetti: „Facem greşeli, sunt îngrijorat!

Cristi Tănase a reuşit un gol fabulos

Dario Bonetti, îngrijorat după o nouă umilinţă din Liga 1

Antrenorul lui Dinamo este îngrijorat după ce echipa sa a ajuns la a patra înfrângere consecutivă.  Acesta cere jucători noi conducerii. „Sunt îngrijorat, este normal. Mereu trebuie să spun acelaşi lucru, facem greşeli, e greu să obţinem rezultate pozitive. Trebuie să muncesc cu aceşti jucători, să încerc să le ridic valoarea. Nu am informaţii cu privire la situaţia lui Sorescu, chiar nu ştiu ce să vă spun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu am informaţii legate de plecarea sa. Avem nevoie de mai mulţi jucători experimentaţi, dar conducerea trebuie să vorbească despre transferuri, nu eu. Jucătorii noştri sunt foarte tineri. Trebuie să ne organizăm, să muncim mai mult. E nevoie de timp, e un proces complicat. Avem foarte multe probleme acum, dar sezonul este foarte lung”, a spus Dario Bonetti, potrivit looksport.ro.

Deian Sorescu, cu gândul la echipa naţională

Căpitanul lui Dinamo este şi el pus pe gânduri după un nou eşec în Liga 1. „Suntem în sezonul regulat, dar dacă o ținem tot așa va fi greu. Avem jucători tineri și de calitate, dar au teama de a juca.

Eu mă simt ok, îmi doresc să câștig, să lupt pentru fiecare minge, acesta e stilul meu. Mă bucur de convocarea la națională, e ziua mea de naștere, dar nu mă așteptam, voi da tot. Sper să fie bine și să facem o figură frumoasă”, a transmis Deian Sorescu la Digi Sport.

„Câinii”, a patra înfrângere consecutivă

În Ştefan cel Mare, dinamoviştii sperau să oprească seria de coşmar. Acest lucru nu s-a întâmplat şi au ajuns la a patra înfrângere la rând. În prima repriză, Cristi Tănase a reuşit un gol fabulos, cu un şut de senzaţie de la marginea careului.

Reclamă

În a doua repriză, fostul jucător al FCSB a marcat din nou. De data aceasta cu un şut puternic la care Eşanu n-a avut nicio replică.

În urma acestui rezultat, FC Argeş a urcat pe locul 11 în Liga 1, cu 7 puncte în 7 etape, în timp ce Dinamo a coborât pe locul 13 şi rămâne cu 6 puncte.

Dinamo – FC Argeş 0-1

Min. 90+3: Final de meci în Ştefan cel Mare! FC Argeş a câştigat meciul cu 2-0.

Reclamă 4 / 0/3

Min. 62: Cristi Tănase a reuşit „dubla”. A înscris cu un şut puternic la care Eşanu nu a avut nicio replică.

Min 61: Ocazie uriaşă Dinamo! Neicuţescu a încercat să trimită din „scăriţă”, însă a ratat.

Min. 46: A început repriza secundă!

Min. 45+3: Pauză în Ştefan cel Mare, scor 0-1.

Min. 45+1: Ocazie Dinamo! Moldoveanu a ratat incredibil, după o serie de gafe în defensiva piteştenilor. Miguel a respins din fața liniei porții.

Min. 11: GOOOL FC Argeş! Cristi Tănase a reuşit un gol fabulos, cu un şut de senzaţie de la marginea careului.

Min. 7: FC Argeş a avut parte de o lovitură liberă indirectă, însă nu a reuşit să se apropie de poarta lui Eşanu.

Reclamă

Min. 1: A început meciul!

Dinamo trece printr-un moment dificil. „Câinii” au trei eşecuri consecutive în Liga 1 şi se află pe locul 12, cu 6 puncte şi golaveraj -3. Deian Sorescu, omul momentului în Ştefan cel Mare, este golgheterul Ligii 1, cu 5 reuşite. Acesta a contribuit decisiv la cele două victorii ale bucureştenilor, 3-1 cu Academica Clinceni şi 3-2 cu FC Voluntari.

De partea cealaltă, FC Argeş se află pe locul 14 şi a obţinut un singur succes în şase etape. În restul meciurilor, piteştenii au pierdut patru partide şi au înregistrat şi o remiză.

Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și