Închide meniul

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „99% suntem la baraj!” Dusan Uhrin și-a pierdut orice speranță. „E o diferență între ce vrei și ce poți să faci!” Ce le-a reproșat jucătorilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 8 aprilie 2022, 23:14

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | „99% suntem la baraj! Dusan Uhrin și-a pierdut orice speranță. „E o diferență între ce vrei și ce poți să faci! Ce le-a reproșat jucătorilor

Dusan Uhrin, antrenor Dinamo

Hepta

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2.  Echipa lui Dusan Uhrin a suferit o nouă înfrângere în play-out și e aproape condamnată la baraj. Andrea Compagno a dat lovitura în prelungiri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul ceh și-a pierdut orice speranță în ceea ce privește salvarea de la baraj. Uhrin le-a reproșat jucătorilor săi că au făcut prea multe greșeli, care au decis soarta partidei.

Dinamo – FC U Craiova 1948 1-2 | Dusan Uhrin se pregătește pentru baraj

„Dinamo a început bine. A fost un meci bun. Vă spun sincer că nu am jucat rău. În fotbal totul se reduce la greșeli și am făcut mai multe greșeli decât adversarul. Suntem din ce în ce mai bine. E o zi trista pentru noi, dar trebuie să luptăm mai departe. E o diferență între ce vrei și ce poți să faci. Ar fi dificil să câștigăm cinci meciuri la rând. 99% suntem la baraj, ar fi un miracol dacă ne-am salva direct.

Ar fi trebui să fim mai concentrați în anumite momente ale jocului. Cred că puteam să facem mai mult. Ne-au înscris goluri foarte ușor. În fotbal se fac astfel de greșeli, sper că totul va fi bine până la urmă. Nu-mi place să ne plângem, au vrut, unii dintre ei au dat maxim”, a spus Dusan Uhrin Jr, după meci.

Dinamo, aproape condamnată la baraj

Dinamo a început ca din tun meciul cu FC U Craiova 1948. Christian Irobiso a deschis scorul în secunda 35. Atacantul „câinilor” a finalizat cu o execuţie din faţa porţii goale, după o pasă excelentă oferită de Vlad Morar.

Reclamă

Dinamo și-a menținut avantajul până la intarea la cabine, dar echipa lui Uhrin a cedat după pauză. Huyghebaert a marcat cu un voleu din marginea careului care „l-a găurit” pe Mihai Eșanu.

„Câinii” au continuat atacurile și au forțat golul al doilea, dar au rămas cu buza umflată în prelungiri. În minutul 90+1, Andrea Compagno a profitat de o deviere fericită și a marcat cu un șut sub bară, din interiorul careului.

S-a terminat 2-1 pentru FC U Craiova 1948, care e aproape sigură de evitarea retrogradării. Echipa lui Nicolo Napoli e pe poziția a 11-a, cu 25 de puncte. De cealaltă parte, Dinamo e aproape condamnată la baraj, fiind pe locul 14, cu doar 13 puncte.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dusan Uhrin și-a pierdut orice speranță
  • Ce le-a reproșat jucătorilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și