Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-1 | Coşmarul dinamoviştilor a decis derby-ul. Tănase, dresor de "câini": 8 goluri în ultimele 7 derby-uri

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 19:40

Dinamo – FCSB 0-1 | Coşmarul dinamoviştilor a decis derby-ul. Tănase, dresor de "câini": 8 goluri în ultimele 7 derby-uri

Captură Digisport

Florin Tănase a deschis scorul în Derby

Dinamo – FCSB 0-1

FCSB a obţinut prima victorie după 6 ani în deplasare într-un derby din campionat. Gazdele au jucat în inferioritate numerică, din mintul 79, când a fost eliminat Steliano Filip. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB conduce în clasament, cu 48 de puncte, urmată de CFR Cluj, cu 44 de puncte, şi CS Universitatea Craiova, cu 40 de puncte. Dinamo rămâne pe locul 9, cu 25 de puncte, la egalitate cu FC Viitorul, de pe locul 8, şi cu Gaz Metan Mediaş, de pe locul 10.

Min. 90+3: Final de meci! FCSB se impune în derby, prin golul lui Tănase. 

Min. 90+2: Ocazie uriaşă Dinamo! Nepomuceno a reluat cu capul, mingea a trecut de puţin pe lângă poarta lui Andrei Vlad. 

Min. 85: Ocazie uriaşă Ante Vukusic. Scăpat singur cu Eşanu, atacantul celor de la FCSB a trimis în bară. 

Reclamă

Min. 79: Steliano Filip a fost eliminat după un fault asupra lui Ante Vukusic. 

Min. 77: Schimbare la FCSB! A ieşit Coman, a intrat Ante Vukusic.

Min. 71: Schimbare la FCSB! A ieşit Olaru, a intrat Oaidă. 

Reclamă 4 / 0/3

Min. 69: Ocazie Dinamo! Bomba lui Fabbrini trece de puţin pe lângă poarta lui Vlad. 

Min. 68: Schimbare la FCSB! A ieşit şut, a intrat Perianu. 

Min. 63: Ocazie uriaşă FCSB! Coman nu poate înscrie din 6 metri, după ce a primit o pasă cu călcâiul de la Octavian Popescu. 

Min. 54: Florinel Coman trage de la distanţă, însă Eşanu reuşeşte să respingă. 

Min. 50: Ocazie uriaşă FCSB! Acţiune superbă a lui Ovidiu Popescu, dar mingea a trecut pe lângă poarta lui Eşanu. 

Min. 46: A început a doua repriză! 

Min. 45+2: Pauză! FCSB conduce în marele derby după golul marcat de Florin Tănase. 

Reclamă

Min. 45: Ocazie Dinamo! Paul Anton trage de la ,arginea careului, dar Vlad reuşeşte să respingă. 

Min. 36: Prima ocazie pentru Dinamo! Deian Sorescu a scăpat spre poarta lui Vlad, dar şutul său a trecut de puţin pe lângă bară. 

Min. 33: Ocazii uriaşe FCSB! Florinel Coman ratează de două ori în aceeaşi fază. De fiecare dată, pasele au venit de la Octavian Popescu. 

Min. 8: GOOOL FCSB! Florin Tănase marchează superb de la marginea careului, după o acţiune superbă. 

Min. 2: Schimbare la Dinamo! Jerry Gane l-a scos pe Giani Creţu după numai 90 de secunde. A intrat Vlad Achim. 

Min. 1: A început marele derby al României. 

Echipele de start 

Dinamo: Eşanu – A. Radu, Puljic, Bejan, S. Filip – Sorescu, Paul Anton, Răuţă, Fabbrini – Creţu – Adam Nemec

Rezerve: Mitrovic, Grigore, Achim, Moldoveanu, Gueye, Ehmann, Gol, Mihaiu, Nepomuceno

Antrenor: Jerry Gane

FCSB: Vlad – Ov. Popescu, Cristea, Miron, Radunovic – Olaru, Şut, Moruţan – Oct. Popescu, Tănase, Coman

Rezerve: Târnovanu, Creţu, Simion, Vukusic, Nedelcu, Vînă, Buziuc, Perianu, Oaidă

Antrenor: Toni Petrea

UPDATE 16:00: “Am emoții mai mari cu CFR Cluj!” Gigi Becali nu mai simte adrenalina derby-ului. “Nu mai e Cristi Borcea”. Detalii AICI

UPDATE 14:00: Mesajul unui titular al "câinilor" pentru Gigi Becali înainte de Dinamo – FCSB: “Nu mă duc acolo nici dacă îmi dă de 10 ori mai mulți bani”. Detalii AICI 

UPDATE 12:00: Dinamo e în prag de faliment, dar un jucător se laudă cu ceasuri de 500.000 de euro. Detalii AICI

UPDATE 11:30: Cătălin Hîldan ar fi împlinit astăzi 45 de ani! Dinamoviștii visează și acum: “Ar fi fost sărbătorit pe banca echipei noastre” Detalii AICI

Cele două formații vin cu un moral bun. Cei de la FCSB vor neapărat să se impună pentru a nu risca să piardă primul loc în clasament, în timp ce Dinamo trage tare să ajungă pe loc de play-off. 

Dinamo – FCSB | Jerry Gane resimte lipsa fanilor

Antrenorul celor de la Dinamo susține că echipa sa resimte lipsa fanilor din tribune și vrea să le mulțumească acestora, pentru susținerea de care dau dovadă, printr-un succes. 

"Echipa este motivată, îmi pare rău că nu avem suporteri în tribune! Pe jucători îi simt foarte motivați și încrezători după ultimele etape de campionat.

Diferența din clasament nu contează neapărat! Rivalitatea dintre cele două echipe este atât de mare încât poziția din clasament contează mai puțin. Nu există o favorită.

Vă dați seama cum ar fi să le mulțumim printr-o victorie? Suporterii noștri așteaptă autocarul, ne transmit toată energia lor, ei trăiesc pentru echipă. Sper din toată inima să reușim un rezultat pozitiv", a declarat Jerry Gane la conferința de presă premergătoare meciului. 

Dinamo – FCSB | Toni Petrea, avertisment pentru jucătorii săi 

Toni Petrea nu concepe ca echipa sa să facă un pas greșit și își avertizează jucătorii. Antrenorul de la FCSB consideră că meciul rămâne un derby prin prisma rivalității dintre cele două echipe. 

"Este un derby, chiar dacă Dinamo nu este în partea superioară a clasamentului. Rivalitatea și orgoliile fac să fie un derby, din care sper să ieșim învingători, să ne facem suporterii fericiți.

Noi încercăm să pregătim fiecare meci, la fel, la victorie. E un meci de campionat pe care trebuie să-l câștigăm cu orice preț.

Ei au două victorii în ultimele două meciuri, înseamnă că au o formă sportivă bună. Am convingerea că arbitrajul de mâine seară va fi bun și nu va influența rezultatul", a spus și Toni Petrea înaintea meciului. 

Dinamo – FCSB | Arbitrul partidei

Derby-ul dintre Dinamo și FCSB va fi condus la centru de Sebastian Colțescu. Acesta se află la primul mare meci după scandalul de rasism de la Paris. 

Colțescu va fi ajutat la cele două linii de Daniel Mitruți și Marius Marica, în timp ce arbitru de rezervă va fi Ionuț Coza. 

Dinamo – FCSB se va disputa de la ora 20:45, live text pe AS.ro 

Meciul dintre și FCSB se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, și va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro.

Înaintea meciului, FCSB este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 9, cu 25 de puncte. Roș-albaștrii au cel mai bun atac din țară, cu 47 de goluri marcate în 20 de partide.

Dinamo – FCSB | Echipele probabile

Cei doi antrenori vor arunca în teren tot ce au mai bun la ora actuală. 

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul 12:01 Motivul pentru care Cristi Săpunaru a fost lăsat pe bancă de Bogdan Lobonț, la Farul – Rapid! Anunțul căpitanului giuleștenilor 11:37 „M-a bulversat” Bogdan Lobonţ, făcut praf după înfrângerea lui Rapid cu Farul: „Echipă deplorabilă” 11:17 Nicolae Cristescu aşteaptă revoluţia la Rapid! Îi cere pe Marius Şumudică şi Dani Coman: „Nu vreau să dau în Daniel Niculae” 11:00 Marius Ștefănescu a primit interzis la FCSB! Gigi Becali își poate lua adio de la el: „E singura echipă la care nu pot să-l las!” 10:59 Momentul care i-a schimbat cariera lui Bernadette Szocs: „Cred că a fost cel mai important pas din viaţa mea” 10:49 Conducerea Barcelonei a reacţionat, după ce Xavi s-a hotârât să continue la echipă! Care a fost momentul decisiv pentru antrenor 10:02 Testat pozitiv la testul anti-doping, Cosmin Matei a revenit pe teren cu FCSB: ”Nu o să vă vină să credeți de la ce a pornit tot” Vezi toate știrile
Citește și