Închide meniul

Dinamo – FCSB 0-1 | "Trebuia să îl atacăm mai repede pe Tănase!" Jerry Gane promite răzbunare: "Vrem să ne luăm revanşa!"

Antena Sport Publicat: 3 februarie 2021, 20:33

Dinamo – FCSB 0-1 | "Trebuia să îl atacăm mai repede pe Tănase!" Jerry Gane promite răzbunare: "Vrem să ne luăm revanşa!"

Mediafax Foto / Sports Pic via Hepta

Jerry Gane

  • Dinamo - FCSB 0-1
  • Jerry Gane promite răzbunare

Jerry Gane spune că meciul s-a decis la început, perioadă în care FCSB a reuşit să şi marcheze.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Am intrat mai slab în meci, primele 15-20 de minute, am luat și gol, dar am echilibrat apoi jocul și pe finalul primei reprize am avut două ocazii prin Sorescu și Anton, puteam egala. FCSB are jucători foarte buni pe faza de atac, nu e ușor să faci față, dar cu puțin noroc, la ultima fază, chiar dacă eram în 10, puteam să egalăm.

Trebuia să-l atacăm mai repede pe Tănase la gol, să nu-l lăsăm să intre în centru. A contat mult, nu e ușor să intri în joc de la 1-0 pentru adversari. Când FCSB conduce cu 1-0, are jucători rapizi și te poate surprinde pe contraatac.

Reclamă

Jerry Gane: "Vrem să ne luăm revanşa în Cupă"

Trebuie să învățăm din greșelile de la acest meci și să ne revanșăm în Cupă. Nu a fost un meci ușor, mai ales că terenul a fost greu, multe cartonase, agresivitate, nu am ce sa le reproșez jucătorilor la capitolul atitudine.

O luăm de la capăt acum, urmează meciul cu Craiova, după tot cu ei în Cupă, nu avem timp să ne plângem. Trebuie să ne refacem. Ne așteaptă o săptămână de foc", a declarat Jerry Gane după Dinamo – FCSB 0-1. 

Reclamă

Dinamo – FCSB 0-1 | Paul Anton: "Era echitabil egalul"

Paul Anton crede că un rezultat de egalitate ar fi fost echitabil. 

"Multă dorinţă şi poate puţine reuşite. Am întâlnit un adversar bun. FCSB a reuşit să marcheze repede şi să îşi aducă linişte în jocul ei. Cred că după cum s-a jucat, era un rezultat echitabil egalul, din punctul meu de vedere. Nu a fost că ne-au dominat sau că au fost ei mai buni. Într-adevăr, au fost mai lucizi în faţa porţii, au marcat şi asta a fost istoria meciului", a spus şi Paul Anton. 

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:49 Benfica – Chaves (20:00) și Estrela – Sporting (22:30) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Programul etapei cu numărul 27 din Liga Portugal 16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu Vezi toate știrile
Pe același subiect
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo - Petrolul se poate juca cu fani în tribună
Liga 1 • 14:24
LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua "cu ochii închişi" la FCSB
Liga 1 • 12:58
Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali
S-a mai accidentat un jucător la FCSB
Liga 1 • 11:12
S-a mai accidentat un jucător la FCSB! A suferit o ruptură şi riscă să stea o lună departe de teren. Lovitură dură pentru lider
Schimbări uriașe la FCSB
Liga 1 • 8:43
Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise
Liga 1 • 8:42
Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!”