Închide meniul

Dinamo – FCSB | “Am emoții mai mari cu CFR Cluj!” Gigi Becali nu mai simte adrenalina derby-ului. “Nu mai e Cristi Borcea”

Alexandru Ivan Publicat: 3 februarie 2021, 12:55

Reclamă
Dinamo – FCSB | “Am emoții mai mari cu CFR Cluj!” Gigi Becali nu mai simte adrenalina derby-ului. “Nu mai e Cristi Borcea”

Hepta

Gigi Becale, înainte de Dinamo - FCSB

Dinamo și FCSB vor disputa miercuri primul derby din 2021. Cu toate acestea, Gigi Becali nu este entuziasmat de duelul cu “Eterna Rivală”. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali: “Emoții mai mari am cu CFR Cluj. Nu mai e Borcea acolo” 

"S-au dus vremurile alea în care simțeam cu adevărat că jucăm un derby cu Dinamo. Nu mai este acolo Cristi Borcea, iar adrenalina nu mai este aceeași. Emoții mai mari am început să am la meciurile cu CFR Cluj. Eu v-am spus de mult că Dinamo nu o să mai fie Dinamo după ce nu vor mai fi la conducere Cristi Borcea și Nicu Badea”, a spus Gigi Becali pentru Pro Sport. 

Gigi Becali și Cristi Borcea aveau un meci al lor în vremurile bune. Un episod celebru al duelului dintre cei doi îl reprezintă derby-ul câștigat de Dinamo în 2011 în Ghencea cu 1-0, grație unui gol marcat de Gabriel Torje. Atunci, Borcea a început să danseze de fericire chiar în fața omologului său de la FCSB. 

Gigi Becali: “Suntem prea valoroși pentru Dinamo” 

Dată fiind situația din clasament (Dinamo, locul 9 ; FCSB, lider), Gigi Becali nu le dă nicio șansă “câinilor” în derby-ul de miercuri. Acesta spune că jucătorii lui Toni Petrea sunt net superiori celor din tabăra dinamovistă. 

“Negoită a făcut tot ce a putut, dar nu a avut bani pentru un club de talia lui Dinamo. Nu mă interesează de acest Cortacero și nu vreau să vorbesc mai multe de ce este acum la ei. Îi vom bate fără nicio emoție. Suntem prea valoroși pentru Dinamo de azi. Știu sigur că Borcea nu se mai întoarce la Dinamo, deși aș vrea să mă bat din nou cu el”, a completat Gigi Becali.  

Reclamă
Reclamă 4

FCSB a câștigat ultimele trei derby-uri. “Roș-albaștrii” s-au impus în partida tur, 3-2, și au făcut “dubla” în fața “câinilor” în semifinalele din sezonul trecut al Cupei României.  

Dinamo – FCSB, derby-ul zilei în Liga 1 

Dinamo și FCSB sunt față în față în etapa cu numărul 21 din Liga 1. În mai puțin de o săptămână, cele două rivale se vor duela și in Cupa României.  

Meciul se va disputa miercuri, de la ora 20:45, pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare, și va putea fi urmărit în format live text pe AS.ro. 

Reclamă

Înaintea partidei, FCSB este lider în Liga 1, cu 45 de puncte, în timp ce Dinamo se află pe locul 9, cu 25 de puncte. "Roș-albaștrii" au cel mai bun atac din țară, cu 47 de goluri marcate în 20 de partide. 

Recomandări

Câte goluri va înscrie Cristiano Ronaldo la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
22:38

Domenico Tedesco, gest sfidător după ce Belgia a marcat după doar 74 de secunde în poarta României!

22:35

Romelu Lukaku, ca o stâncă pentru Andrei Burcă. Faza incredibilă din Belgia – România

22:23

Ratare uriaşă a lui Radu Drăguşin în Belgia – România! Casteels i-a interzis un gol care putea fi uriaş

22:12

Youri Tielemans, gol după doar 74 de secunde în Belgia – România! L-a învins pe Niță cu un șut de 114km pe oră!

22:02

FotoAtmosferă de zile mari la Belgia – România! Cele mai tari imagini de pe stadionul din Koln

21:33

România – Belgia, la EURO 2024 | Florin Răducioiu a văzut schimbarea lui Edi Iordănescu din echipa de start și a răbufnit

1 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 2 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 3 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024 4 FotoFCSB a plecat în cantonament în Olanda! Imagini de pe aeroport cu jucătorii „roş-albaştri” 5 FotoAdrian Mutu, mesaj emoţionant pentru fiica sa cea mare: „Te iubesc!” Adriana a întors toate privirile la braţul tatălui său 6 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52)
Citește și